FREDAG: 20.34: Politiet får melding om en overstadig beruset mann på Pirterminalen. Mannen, som var i 70-årene, skulle opprinnelig med ferjen til Brekstad. Ferjemannskapet mente imidlertid at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv, ettersom han var ustelt og hadde urinert på seg selv. Mannskapet bedømte det derfor dit hen at mannen ikke fikk bli med båten, og han ble istedet hentet og kjørt hjem av politiet.

21.19: Ungdomsbedriften SonicEvent arrangerer fredag Winterparty 2012 på Verkstedhallen i Trondheim. Rundt 450 ungdommer deltar på det rusfrie arrangementet. Det blir beslaglagt alkohol, og to personer blir bortvist på grunn av atferd. En 14 år gammel gutt blir innbrakt til politistasjonen på grunn av beruselse. Politiet varsler barnevernsvakten og foreldrene kommer til politistasjonen og henter sønnen.

LØRDAG: 06.41: Politiet får inn melding om drosje-bråk på Strinda. Drosjesjåføren forteller om en overstadig beruset passasjer som ikke kan gjøre rede for seg selv, og ber om bistand fra politiet. Politiet sender en patruljebil til stedet. I mellomtiden får de en ny telefon klokken 06.47 der passasjeren skal ha gjort seg vanskelig og drosjesjåføren sammen med flere kollegaer har måttet legge ham i bakken. Passasjeren slenger med leppen og truer drosjesjåførene, som må legge mannen i bakken for annen gang. To minutter etterpå er politiet på stedet, og mannen blir pågrepet. Det foreligger imidlertid ingen anmeldelse, og politiet kjører mannen hjem.

19.34: To personer har sovnet på gulvet i Vår Frue kirke i Trondheim sentrum. Innringer oppgir dem som vanskelige og utagerende, og er usikker på om det er behov for ambulanse. Politiet velger å sende en bil til stedet. Da de kommer dit møter de en vanskelig og utagerende kvinne i midten av 40-årene, som politiet tar med seg. Den andre personen som lå og sov i kirken blir etterkjent pålegg. Begge er kjenning av politiet og en del av et kjent rusklientell.

SØNDAG: 02.05: En mann i midten av 20-årene slår hodet gjennom en vindusrute på et utested i Tronmdheim sentrum. Mannen har kuttskader i hodet, og ambulanse og politi blir tilkalt. Politiet tror at noen har dyttet ham gjennom ruten, og mannen får status som fornærmet.

09.19 Søndag morgen ringer naboer politiet i Sør-Trøndelag for å klage på et vanvittig lydnivå fra en leilighet i Vikhammer i Malvik, som har vart helt siden klokka 03.00 på natten. Politiet rykker ut til stedet, men sliter med å få kontakt med huseier. Da de tilslutt kommer seg inn i huset møtes de av en fest bestående av én person, nemlig huseier. Han har sovnet med stereoanlegget på full guffe. Politiet antar at det må ha vært alkohol med i bildet for å kunne sove igjennom den høye lyden.

19.05: En mann som utgir seg for å være hobbyfotograf tar nærgående bilder under et brudeshow på Britannia hotell. Ansatte reagerer på mannens oppførsel og gir beskjed til politiet, som kommer til stedet og pågriper mannen. Vedkommende skal tidligere ha blitt tatt inn til kontroll for lignende forhold.