Til sammen ble 11 personer innbrakt, seks for ordensforstyrrelser og fyll, to for mistanke om promillekjøring og tre for legemsbeskadigelse og vold.

FREDAG

23.07: En beruset mann i begynnelsen av 20-årene har lagt seg til å sove i Klæbuveien. Han er svært lettkledd i kulda. Politiet mener han ikke er i stand til å ta vare på seg selv, og kjører ham til stasjonen.

23.45: I en kolonialforretning på Rosenborg er en mann blitt slått av tre andre menn. Når politiet kommer på stedet, har de tre stukket av. Søket samme kveld gir ingen resultater. Men fornærmede har muligens en formening om hvem de tre er, og vil trolig komme med en anmeldelse.

LØRDAG

01.00: På et utested i Fjordgata har en beruset mann i 20-årsalderen kommet i krangel med vaktene. Han blir bortvist av politiet og får pålegg om å dra hjem. Men en halvtime senere dukker han opp på et annet utested og er til sjenanse der. Politiet pågriper ham og kjører ham til arresten for at han skal få «hvile seg».

02.06: Politiet får melding om at det foregår slåssing i Olav Tryggvasons gate. Når politiet kommer, opphører slåssingen. Ingen vil stå frem og ingen vil anmelde.

02.17: Politiet tilbyr seg å kjøre hjem en person som har vært til sjenanse ved et utested ved Mercursenteret. Den berusede mannen sliter imidlertid med å huske hvor han bor. Dermed blir løsningen å kjøre ham til arresten.

02.43: En 22 år gammel mann kontakter politipatruljen nederst i Nordre gate. Han forklarer at han er blitt slått på et toalett på et utested i nærheten, og har fått kutt i leppen og en løs tann. Han er usikker på hvem gjerningsmannen er og om han vil anmelde forholdet. Den skadete mannen blir tatt hånd om av venner.

02.58: Fra et hotell i sentrum kommer det melding om en beruset mann som har satt seg ned i resepsjonen. Den 21 år gamle mannen greier ikke å formidle hvor han bor, og politiet finner det heller ikke ut. Dermed blir det overnatting hos politiet.

03.16: En bilfører beveger seg frem og tilbake i kjørebanen. Melderen følger etter bilen og politiet får stanset føreren. Han blir tatt inn til prøve og får førerkortet beslaglagt. Sak blir opprettet.

18.15: Politiet får melding om at en mann har falt utenfor Bunnpris på Bakklandet. Mannen er uskadet, men så beruset at han trenger bistand. Politiet kjører ham hjem.

20.20: Politiet får melding om en voldsepisode på Angelltrøa. En person er slått til blods i ansiktet. Gjerningsmannen blir pågrepet en time senere.

SØNDAG

01.00: Et utested i Kongens gate bortviser en beruset gjest. Men mannen vil ikke gi seg. Han blir stående utenfor og opptrer aggressivt mot dørvakten. Når politiet kommer, blir mannen innstendig bedt om å dra hjem. Han tar hintet.

02.13: En kar i begynnelsen av 20-årene blir slått av ukjent gjerningsmann. Den skadede drar selv til legevakten.

02.30: Det oppstår tumulter i en drosjekø i Nordre gate. En yngre mann tildeles slag i hodet av en rundt 40 år gammel mann. Den yngre mannen har fått kul i hodet og vil vurdere anmeldelse.

15.15: En kvinne melder fra om en mann som blotter seg ved Vår frue kirke. Politiet finner ikke blotteren. Det kan ha vært snakk om kraftig beruselse.

17.16: Politiet får melding om at en gjeng gutter i 14-16-årsalderen har truet jevnaldrende med kniv for å tvinge dem til å gi fra seg penger. Fire gutter blir innbrakt og avhørt.