Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har ikke funnet noe som kan knytte terrorangrepene i Paris eller gjerningsmennene til Norge.

PST styrket beredskapen natt til lørdag som følge av angrepene i Paris fredag kveld.

- PST har styrket beredskapen og følger utviklingen i Paris nøye. Vi vurderer om hendelsene kan få implikasjoner for trusselbildet i Norge. Enn så lenge er det ikke opplysninger som tilsier at det er forbindelser til Norge, skrev PST i en pressemelding i natt.

Seniorrådgiver Siv Alsén understreker overfor NTB lørdag formiddag at det gjennom natten ikke er kommet noen indikasjoner på at angrepene eller gjerningsmennene kan knyttes til Norge.

- PST jobber fortløpende med situasjonsforståelse og informasjonsinnhenting. Og vi vurderer fortløpende om og eventuelt hvordan situasjonen påvirker Norge og norske interesser, sier Alsén.

Politiet i Trøndelag forholder seg til de vurderinger som gjøres av PST. Ebbe Kimo, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, sier at det ikke foreligger opplysninger som tilsier at politiet vil gjøre noen ekstra tiltak.

- Terroraksjonen har ikke fått noen direkte følger her. Vi er normalt bemannet, sier han.

Kimo forteller at det ikke er noen større arrangement som krever ekstra oppmerksomhet fra politiets side, og at publikum ikke trenger å være bekymret for situasjonen lokalt.

Konstituert rådmann, Olaf Løberg, er øverste beredskapsansvarlig i Trondheim kommune. Han sier at det ikke er høynet beredskapsnivå.