FREDAG

17.56: Beruset gjest har oppsøkt hotell i sentrum. Opptrer truende og forstyrrer orden. Vedkommende har forlatt stedet når politiet kommer, men blir pågrepet like i nærheten. Truer så politiet, blir satt i arrest og anmeldt.

21.38: Bilist melder om bil som kjører vinglete ved Stavne. Melder følger etter bilen og orienterer politiet underveis som får stanset bilen ved Gløshaugen. Føreren fremstår som åpenbart beruset, tas med inn til blodprøve. Førerkortet beslaglagt og anmeldt.

21.56: Melding fra publikum om båt som har kantret ved Lade. Redningsaksjon iverksetttes, brannvesenet og luftambulanse fra samt redningsskøyte sendt til stedet. Fem personer berges opp av vannet, tre sendes til legakta for sjekk. Sak opprettes, men ikke mistanke om alkoholpåvirkning.

LØRDAG

00.48: Kvinne på Vikåsen varsler om trusler. To patruljer til stedet, pågriper mistenkte, en aggressiv mann i 50-åra. Bringes inn, forsøker å kvele en politikvinne som sitter alene sammen med ham bak i bilen, tross at han er iført håndjern. Hun får rask bistand fra de andre i bilen. Anmeldt og løslatt etter psykiatrisk undersøkelse.

00.51: Kvinne på Lademoen blir truet av sin ekssamboer som også har stjålet penger og bankkort av henne. To patruljer kjører til stedet, får kontroll på mistenkte. Kjenning av politiet som blir anmeldt og satt i varetekt.

02.07: Mann i tjueårene urinerer i Nordregate mens politiet ser på. Vil ikke vedta forelegg, bortvises fra sentrum og anmeldes.

03.49: To ungdommer klatrer i krana ved Blomsterbrua på Solsiden. Får pålegg fra politiet om å komme ned, og det gjør de. Blir pålagt å dra rett hjem.

09.02: Innbrudd i brakkerigg på Tunga. Melder følger etter en dame som trolig har stjålet en sykkel. Politipatrulje pågriper både damen og hennes kjæreste, som er i besittelse av narkotika.

09.05: Person på Bratsberg melder om en uvedkommende campingvogn på hans eiendom. Ønsker bistand fra politiet. Opplysninger i saken tilsier bevæpning fra politiet. To personer pågrepet uten dramatikk, og satt i varetekt. Etterforskning pågår.

09.44: Melding om biltyveri Kattem. Trolig skjedd i løpet av natten.

12.07: Melder observerer svenskregistrert bil som kjører mot rødt lys og er nær ved å kjøre på fotgjenger. Melder har også filmet hendelsen. Politipatrulje stanser bilen og mann i tyveårene får førerkortet beslaglagt. Mannen er ikke beruset, men blir anmeldt.

17.59: Politipatrulje observerer bil i stor fart på Kroppanbrua, førerkort beslaglagt og føreren anmeldt.

18.07: Bilen som ble meldt stjålet på Kattem dukker opp på Byneset. Forsøkt stanset av UP, men stakk fra stedet. Senere på kvelden tips om at bilen har kjørt seg fast i skiløypa på Ringvål. Gjerningsmannen pågrepet, mistanke om ruskjøring.

22.39: Melding om innbrudd i naust. To menn observert. Patrulje og to hundepatruljer sendes til stedet og det kjøres runder i området uten resultat. Saken etterforskes videre.

23.45: Ordensforstyrrelse på kommunalt hybelhus. Person bortvist fra stedet av vakt, men fortsetter å komme tilbake. Har tidligere fremsatt trusler. Er ufin og aggressiv så politiet blir tilkalt, og han bringes inn til arresten.

23.55: Person oppfører seg aggressivt mot vakter og andre gjester på en kafé i sentrum. Blir bortvist fra stedet av politipatrulje som kommer til stedet.

SØNDAG

00.00: Drosjesjåfør kommer på politihuset med passasjer som har sovnet i bilen som han ikke klarer å vekke. Politiet får liv i han og han sendes hjem i taksien.

00.05: To personer som virker ruset oppholder seg på torget på Heimdal. Politiet tar kontakt. Den ene har en skade og blir kjørt til legevakta.

01.26: En ire blir pågrepet av vakter på et utested i sentrum. Skal ha vært rabiat og slått flere folk. Blir innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse. Får et forelegg på 10 000 som han ikke vedtar. Saken går videre.

02.40: Flere personer involvert i bråk i Nordre gate. Fire personer blir kjørt inn på politikammeret. Minst en person har vært utagerende. Ampert på stedet.

02.51: Politipatrulje tipses om voldsom krangling mellom et par på Solsiden. Mannen aggressiv og politiet skiller de to. Mannen drar hjem, kvinnen kjøres til slektninger.

03.04: Person frastjålet vesken sin fra en bar, anmeldes over helga.

06.45: Tegn til innbrudd på eiendom i Bispegata. To mistenkelige personer observert i nærheten. Patrulje kontrollerer to menn i nærheten av åstedet. I besittelse av gjenstander som åpenbart ikke tilhører dem, men disse har ikke tilknytning til innbruddet. Sak opprettes.

11.24: Knust rute i rådhuset. Uvisst når det har skjedd, spor sikres på stedet og sak opprettes.