Dermed ble det full rensing av alt inventar i politibilen, inkludert både telefoner og sambandsutstyr.

– Det var en drosjesjåfør som varslet politiet, fordi kvinnen var så beruset at hun ikke klarte å gjøre rede for hvor hun skulle, forteller operasjonsleder Astrid Metlid ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Lørdag

kl. 00.15: Et utested i Midtbyen ønsker hjelp til å ta hånd om en beruset kranglefant. Han er utvist fra utestedet, men på vei ut sier en kvinne at han har bankkortet hennes. Da slår han seg vrang, og slår til en vakt. 30-åringen blir tatt med til politikammeret, og er anmeldt for ordensforstyrrelser og for tyveri av bankkort.

Kl. 00.19: En patrulje observerer mistenkelig kjøring på Østre Rosten. Sjåføren i 50-årene mistenkes for promillekjøring.

Kl. 02.10: En 20 år gammel mannlig bilfører stoppes på Risvollan. Han kjører uten gyldig førerkort, og er også i besittelse av amfetamin.

Kl. 03.01: En drosjesjåfør har problemer med to kunder på Nardo. De nekter å betale, og truer med å skyte drosjesjåføren. Politiet påtreffer kvinnen, men mannen har stukket av. Den 23 år gamle kvinnen er åpenbart beruset, og blir tatt med i drukkenskapsarresten. Hun vil bli anmeldt etter episoden.

Kl. 03.30: En drosjesjåfør får en overstadig beruset kvinne i bilen, men hun er ikke i stand til å fortelle hvor hun skal. En politipatrulje plukker henne opp i midtbyen, men da hun setter seg inn i politibilen, spyr hun bilen full. Etter hvert klarer 27-åringen å fortelle hvor hun bor. Hun får skyss hjem, mens politipatruljen drar på rens.

Kl. 07.09: En togfører har observert en bil som har kjørt av veien nord for Bjørndalsbrua, bilføreren står utenfor bilen og virker fortumlet. Bilføreren ringer selv til politiet, og sier at han bare har rygget av veien og ikke er skadet. Politiet drar likevel ut, og finner bilen parkert i Romolslia. Bilføreren, en mann i 30-årene, mistenkes for ruskjøring, og blir tatt med for utvidet blodprøve.

Søndag

kl. 00.30: En kvinne ringer politiet, hun har låst seg inn på badet i en leilighet sammen med en venninne etter at en mann har kastet en av dem inn i en vegg. Politiet rykker ut til boligen på Byåsen, og det viser seg at det har vært krangling mellom en av kvinnene og mannen. De to kvinnene, som begge er i 20-årene, forlater boligen. De ønsker ikke å anmelde forholdet.

Kl. 00.49: En patrulje tar vare på en 21 år gammel jente i Midtbyen, hun er overstadig beruset og blir kjørt hjem.

Kl. 01.25: En 23 år gammel mann blir slått ned med en flaske. Mannen har fått slag både i panna og ved et øye, og blir kjørt til legevakten. To personer mistenkes å stå bak.

Kl. 01.38: Melding om masseslagsmål utenfor et utested i midtbyen. Fire menn i 20-årsalderen blir pågrepet. En blir kjørt ut av sentrum, to andre blir pålagt å forlate sentrum, mens den fjerde, en 19-åring, blir ilagt en bot på 8000 kroner etter at politiet observerte at han slo til en annen mann.

Kl. 01.49: En beboer i Thomas Angells gate klager på høy trekkspillmusikk utenfor soveromsvinduet. Politiet har ikke kapasitet til å rykke ut.

Kl. 02.05: En beboer melder om forsøk på innbrudd i boligen på Stokkanhaugen. Et vindu er knust, og melderen vet hvem som står bak. De stikker av i en bil, men kommer senere tilbake. Politiet stanser bilen med tre menn og en kvinne, en av mennene er skadet i en hånd og innrømmer å stå bak ruteknusingen.

Kl. 08.30: Melding om innbrudd i Bowling1 på Hegstadmoen. Tyvene har tatt seg inn gjennom et knust vindu. Flere spilleautomater er brutt opp. Ukjent hvor mye som er stjålet.