LØRDAG

00.12: En politipatrulje stopper en vinglete bil i Hommelvik. En mann (21) blir brakt inn og må avlegge blodprøver. Sak opprettes.

00.53: Melding om en gammel halvnaken dame som går rundt på Saupstad. Vedkommende regnes som dement og trygghetspatruljen tar over. De bringer damen hjem.

02.23: Melding om bråk på et utested i Fjordgata. Vaktene sliter med en hissig ung mann, som blir bortvist fra stedet når politiet ankommer.

02.31: To brødre har av uvisse årsaker barket sammen på en privatadresse på Byåsen. Politiet lykkes med å roe gemyttene.

05.53: En ung jente har blitt stengt inne på et rom i forbindelse med en hjemme alene-fest på Singsås. Hun blir til slutt hentet av far og anmeldelse vurderes.

11.42: Noen har dratt festen over i formiddagstimene og naboer melder om skriking og krangling i en blokk på Tempe. Politiet får dempet høy musikk, men registrer ikke noen straffemessige forhold.

13.19: En kvinne i 40-årene blir tatt med tjuvgods og gjør seg vanskelig på TillerTorget. Hun anmeldes.

17.16: En politipatrulje stanser en bil med kjenninger på Flatåsen. Narkotika i form av hasj og tabletter blir beslaglagt.

18.21: Naboer til en bolig på Tiller melder og åpen og knust dør. Politi på stedet bekrefter innbrudd og varsler huseierne som er på påskeferie.

20.56: En kunde har stukket fra en drosjeregning ved Royal Garden og har fremsatt trusler mot sjåføren. Mistenkte blir sporet opp og gjør opp for seg. Sjåføren melder om at han er strålende fornøyd etter å ha fått betalt med renter!

03.12: Shell på Sluppen melder om at en person har stukket fra bensinregninga. En mann (24) blir pågrepet etter at det også viste seg at han kjørte uten førerkort.

SØNDAG

00.21: En vakt ved et utested på Solsiden melder om at en gjest har med kniv. Det viser seg at vedkommende ønsket å legge fra seg kniven ved inngangen. Politiet lar vedkommende gå etter å ha forsikret seg om at han har kvittet seg med våpenet.

01.03: En bil med falske skilter blir stoppet. Det blir opprettet sak for dokumentforfalskning, da vedkommende har lignende forhold på seg fra før.

05.22: To passasjerer spyr ned en drosje i Ila og løper inn i et hus. Sjåføren melder til politiet at han ordner opp selv.

08.34: En inngangsdør står åpen og et vindu er knust med en stige inn boligen i et borettslag på Moholt. Eier som er på påskeferie blir varslet om innbrudd.

12.23: En kvinner hevder hun blir truet med kniv av ektemannen på Persaunet. Saken etterforskes videre som vold i nære relasjoner.

13.30: En dame ringer fra en leilighet i Ila hvor hun føler seg truet av en mann. Gjerningspersonen blir brakt inn og fornærmede anmelder forholdet.

14.35: Naboer i et borettslag på Tiller melder om en løs hund som skremmer barna i nabolaget. Politiet registrer saken, men foretar seg ikke noe mer.

15.50: En person kjører rundt med en tiåring på fanget på parkeringsplassen på City Syd. Saken blir anmeldt.

03.08: En 24-åring og en 52-åring ryker i tottene på hverandre på Burger King i sentrum Det er uklart på som har skjedd, men partene skilles ad.

03.18: En mann blir bøtelagt for urinering på offentlig sted i Søndre Gate.

MANDAG

00.35: En person melder inn en «sint og gal mann» på Flatåsen. Når politiet ankommer stedet finner de mannen luskende rundt i området. Han blir satt i drukkenskapsarresten for ordensforstyrrelse.

01.56: En mann blir lagt i jern og arrestert etter å laget kvalm utenfor Downtown. Han skal ha angrepet en dørvakt etter å ha blitt nektet adgang.