0/10

UKEQUIZ | uke 18

Hva har du fått med deg av nyhetshendelser så langt den siste uken? Ta vår nye quiz og bli kjapt oppdatert på et utvalg av ukens store og mindre store nyheter.

Adam Kleinman fikk seg jobb som direktør og flyttet fra hjembyen New York til Trondheim nylig. Med seg har han tanker og ideer fra the Big Apple, og nå skal han lære om Trondheim og Norge. Hvor er han ansatt?

OSLO 20160620. Politiet i arbeid. Politi med politilogo på bil. Modellklarert til redaksjonell bruk. Foto: Gorm Kallestad / NTB Foto: GORM KALLESTAD / NTB

Flere bileiere av en bestemt biltype i Trondheim har den siste uken blitt utsatt for et spesielt tyveri. Hvilken bildel har blitt fjernet?

Trondheim har fått en ny lekestue for alle sammen. Kommunen har brukt 38 millioner kroner på å lage et utendørs anlegg for folk som ikke er med i et idrettslag, men som driver med egenorganisert aktivitet i form av?

Stadig flere dropper å gifte seg, og selv om et flertall av dem som lever i samliv i dag er gift, er andelen fallende. For 20 år siden var 24 prosent samboer og 53 prosent gift. Blant 30–34 åringer, hvor mange er samboere i dag?

Nytt forslag kan gjøre bruk av treningssenter dyrere framover. Hva er foreslått?

Kilometervis av tarm ble heftig omtalt denne uken. Hvorfor?

Johan Bojer videregående skole i Vanvikan blir den første skolen i Trøndelag som tilbyr denne litt uvanlige utdanningen. Hvilken?

Norges største innendørsturnering i håndball gikk av stabelen i Trondheim Spektrum i helga. Hvor mange deltok?

Teknologibedriften Breach AS gikk fra tre til 30 ansatte på få år. Hvilket felt har de spesialisert seg på?

I helgen krones kong Charles i Storbritannia. Hvilket kodenavn bruker britene om overgangen fra Elisabeth til Charles?

UKEQUIZ | uke 18

Du fikk 0 av 10