FREDAG:

16.56: To menn (19) knuser ruter på Solsiden. Politiet rykker ut og pågriper ungdommene. Huseieren vil anmelde skadeverket.

23.29: Ansatte ved et vertshus på Møllenberg ber politiet om bistand til å få fjernet to fulle engelskmenn. En patrulje sender dem ut av vertshuset – og i marsj.

LØRDAG:

00.39: 23-åring tas for drikking på offentlig sted i sentrum. Han bringes inn og settes i drukkenskapsarresten.

00.52: En bil som har stått parkert utenfor Rema 1000 på Stavset i noen timer, er utsatt for skadeverk. Bileier ringer og melder at alle rutene er knust. Hærverket vil bli anmeldt.

01.22: En beruset 24-åring har sparket i stykker nødutgang-døren ved et utested i Nordre gate. Han har samtidig klart å skade seg selv. Han kjøres derfor til St. Olavs hospital, hvor han må stripse et kutt i hodet. Politiet avventer anmeldelse fra utestedet.

01.32: En person går løs på bilene utenfor Royal Garden Hotel. Den overstadig berusede mannen fraktes først til legevakten, før han blir fraktet til avrusning ved kong Carl Johans Arbeidsstiftelse.

01.46: En bil står parkert ved stoppforbudet i nærheten av Rema 1000 i Olav Tryggvasons gate. Politiet mistenker at det dreier seg om en pirattaxi, og ilegger sjåføren (35) et gebyr for parkeringen. Mannen gjør seg da vanskelig og opplyser at han verken bryr seg om politiet eller skiltingen. Han blir deretter brakt inn, får førerkortet beslaglagt og bilen blir tauet bort.

09.54: Ca. 50 liter diesel har lekket ut fra en 25 fots glassfiberbåt som har sunket i piren ved Brattøra. Brannvesenet legger ut absorberende lenser. Politiet har opprettet sak.

11.22: Melding om at noen har veltet en bil. Den ligger på siden i Paul Fjermstads vei på Tyholt. Politiet har mistanke om at noen som var deltagere på en fest i nærheten, står bak skadeverket på den parkerte bilen.

13.07: En 19-årig bilfører stoppes uten gyldig førerkort i Thonning Owesens gate på Bromstad.

13.10: Melding om røykutvikling i tomannsbolig i Sigurd Jorsalfars vei på Blussuvoll. Da politi og brannvesen ankommer, brenner det i en bod i første etasje. Ei jente som var i huset da brannen startet, kom seg ut for egen maskin. En brannmann har fått strøm i seg i forbindelse med oppryddingsarbeid i boden, og blir kjørt til St. Olavs hospital.

SØNDAG:

00.05: En beruset 25-åring går over en drosje i Nordre gate. Han pågripes og settes i drukkenskapsarrest. Drosjesjåføren vil trolig anmelde skadeverket på bilen.

01.22: Åtte til ti personer er involvert i en slåsskamp ved Rosenborg bakeri på Møllenberg. Politiet rykker ut og får raskt kontroll. En person er skadd, og vil anmelde volden senere. En 30-åring pågripes og settes i drukkenskapsarresten.

01.47: Politiet får melding om at en beruset mann ligger i Dyre Halses gate. Melderne får ikke vekket mannen. Politiet rykker ut, vekker ham og kjører ham hjem til bopel, hvor han går og legger seg.

02.39: To personer slåss utenfor en restaurant i Olav Tryggvasons gate. Politiet finner etter hvert den antatte gjerningsmannen, og kjører ham til St. Olavs hospital. Der må han sy i underleppa, før han settes i arresten. Ingen av kamphanene vil anmelde saken.

07.26: En 27-åring på Persaunet har spilt høy musikk i leiligheten sin gjennom hele natten. Naboer har fått nok, og politiet drar derfor hjem til mannen. Han blir innbrakt og satt i drukkenskapsarresten.

07.42: En kvinne har bilen stående på tomgang utenfor huset sitt i Tempeveien, på grunn av et dårlig bilbatteri. Når hun skal gå ut for å slå av motoren, oppdager hun at det er en mann som prøver å stjele bilen hennes. Hun får mannen ut, hvorpå han stikker av i retning Stavne bru. Politiet pågriper mannen like etter. Det viser seg å være en kjenning (20) som har vært på ferde. Han settes i varetekt.