I alt 19 personer ble innbragt til politistasjonen i løpet av helga. Dette er utdrag fra helgas politihendelser i Trondheim:

Lørdag

kl. 00.30: En mann i 30-årene blir pågrepet etter å ha ødelagt inventar ved et utested. Blir tatt med til politistasjonen, og får et forelegg på 12000 kroner.

Kl. 02.40: Melding om grovt tyveri fra bil i Kongens gate. En bag med verktøy er stjålet.

Kl. 06.52: En svært beruset kvinne i 30-årene har vært inne i en kiosk i midtbyen og revet ned varer. Hun opptrer utagerende og legger seg ned i veibanen. Blir innbrakt til drukkenskapsarresten.

Kl. 07.30: To kvinner i slåsskamp på Brattørbrua. En politibetjent på vei hjem griper inn og megler.

Kl. 10.56: En UP-patrulje stopper en mannlig bilfører i slutten av 70-årene på Lade. Mistanke om promille, og mannen blir fratatt førerkortet og anmeldt.

Kl. 15.53: Brann i gapahuk ved Tiller videregående skole. Gapahuken er overtent når brannvesenet kommer til stede. Uklart hva som er årsaken til brannen.

Kl. 20.03: Melding om at en mann går langs E6 på Ranheim. Mannen, som er i 70-årene, blir tatt hånd om av politiet og kjøres hjem.

Kl. 21.04: Melding om en svært beruset mann som ligger på gaten med åpen smekk. Politipatrulje får han på beina.

Søndag

kl. 01.40: En 19-åring oppfører seg dårlig ved et utested i byen, og blir bortvist. Når han senere kommer tilbake, blir han hentet av politiet.

Kl. 01.47: En person blir slått, og den som slår blir anholdt av en vekter. Den 21 år gamle mannen blir tatt med til politistasjonen, og vil bli anmeldt.

Kl. 02.30: En overstadig beruset mann i Fjordgata klarer ikke å gjøre rede for seg. Har en hotellnøkkel i lomma, men vet ikke til hvilket hotell. Politiet kjører han til Kong Carl Johans stiftelse hvor han får sove.

Kl. 03.14: Melding om at en mann har vært involvert i en fallulykke på Rosenborg. Det er uklart hvor mange meter mannen har falt, men han er ved bevissthet. Han er beruset, og klarer ikke å gjøre rede for hva som har skjedd. Mannen blir fraktet med ambulanse til St. Olavs hospital.