Det særdeles voldelige dramaet utspilte seg i Vännäs i Västerbotten forrige onsdag, ifølge Östersunds-Posten.

Mannen som ble angrepet skal på julaften ha rispet en 17-åring i ansiktet med kniv. Årsaken var at 17-åringen forsøkte å ta seg inn i mannens leilighet.

Onsdag i forrige uke kom en 40-åring og en 35-åring til mannens leilighet for å ta hevn etter knivrispet. De brukte motorsag til å sage seg gjennom mannens inngangsdør. Men mannen hadde gjemt seg hos naboen i etasjen over. Dette forsto motorsagmennene, og de sagde seg derfor også inn gjennom naboens inngangsdør. Ifølge Östersunds-Posten spredte motorsagjakten skrekk hos andre naboer i huset.

Mennene brukte motorsaga til å true med seg mannen, som måtte forlate huset i bare sokker. Han ble tatt med i bil til et øde sted, der han først ble mishandlet med et jernrør. Både kjevebeinet og nesebeinet ble slått av. Dessuten ble mannens fotsåler stukket med kniv. Den svært voldelige hendelsen ble avsluttet med at overfallsmennene kappet av mannens hæl-sene med motorsaga.

Til tross for skadene klarte mannen å ta seg frem til et hus der han kunne ringe etter ambulanse. De to overfallsmennen sitter så fengslet, siktet for kidnapping, trusler og grov mishandling. Både fornærmede og overfallsmennene skal være rusmisbrukere med flere kriminelle handlinger på rullebladet.