Det merkes at det våres. Politiet loggførte hele 320 meldinger, mens 20 personer havnet i arresten for fyll i løpet av helga.

– Russen er i gang, og det har vært varmt i været. Da vet vi erfaringsmessig at festene strekkes i tid, sier operasjonsleder Leif Berglund.

FREDAG

19.55: To personer har gått løs på hverandre i Fjordgata. Den ene kamphanen har forsvunnet, den andre er på stedet. Mannen (41) blir anmeldt for bråk og beruselse, men nekter å vedta forelegget.

21.42: Melding om at kjøretøy «burner» og røyklegger et område på Tiller. Verken biler eller folk er se når politi kommer .

00.42: Tre personer beskrives som bråkmakere på et utested i Nordre. Gis muntlig pålegg om å forlate stedet.

LØRDAG

00.53: Melding om at flere personer slåss på et bydelshus i Sjetnmarka. En person har vært bevisstløs etter å ha blitt sparket i hodet av en dame. Tre menn i begynnelsen av 20-årene innbrakt. Saken blir etterforsket.

00.53: En person har slått ned flere personer ved et festlokale i Elgesetergate. En 18-åring blir tatt med til politihuset, der foreldrene henter sønnen.

00.56: Melding om en beruset og utagerende mann i Nordre. Fremsetter trusler mot politiet og blir innbrakt.

01.26: En person er bevisstløs etter slåsskamp i Carl Johans gate. Gjerningsmannen holdes av vakter. Politi og ambulanse ankommer og mannen bringes inn.

01.54: Slåsskamp i Fjordgata løses opp av politiet. En mann nekter å forlate stedet og kommer med drapstrusler overfor politiet. Bringes inn, sak opprettes.

03.14: En mann er slått ned på Bakklandet. Har brukket to fortenner og hevder at det skjedde uprovosert. Politiet har navn å gå etter og vil etterforske saken.

23.40: Natteravner har funnet en ungjente overstadig beruset på Marinen. Sendes med ambulanse til sykehuset for pumping.

23.53: Vakter må sette håndjern på utagerende person ved et utested i Midtbyen. Mannen blir anmeldt for beruselse og bråk.

SØNDAG

01.09: Taxisjåfør slått ned av kunde som nekter å betale regningen. Anmeldelse blir innlevert.

01.45: Slåssing ved utested i Nordre, men politiet må forlate stedet for å bistå i forbindelse med en kraftig slåsskamp i Fjordgata, der en person er veldig utagerende og spytter på politiet. Tas med til kammeret.

03.03: Melding om en person som henger over rattet og sover i bil mens motoren går. Ikke i stand til å blåse i måleapparat og tas inn til kammeret for blodprøve.

03.12: Person slått bevisstløs i Olav Tryggvasons gate. Sendt med ambulanse til legevakta. To menn tas med til kammeret, vil bli anmeldt.

03.16: En full person kaster opp og rister på bakken. Ambulanse har ikke ledig kapasitet, men ankommer senere. Får behandling på legevakta og kjøres deretter hjem av politiet.

04.15: Beruset ung kvinne på Marinen blir hjemkjørt av politiet.