FREDAG

23.14: Tre menn gjør innbrudd i en kiosk ved Tonstad kunstgressbane. Politiet får fatt i to av dem. Mennene på 20 og 21 år erkjenner å ha stjålet is. Den tredje stikker av. Forholdet anmeldes.

23.59: Politiet får melding om at det er utløst en alarm på Trondheim Torg. Når politiet ankommer stedet finner de en russ som ligger og ruller seg på gulvet. Han har knust ei rute i inngangspartiet ved Tinghusplassen. Politiet tar med seg den 19 år gamle mannen i arresten.

LØRDAG

00.42: En 23 år gammel mann mistet førerkortet på stedet etter å ha kjørt i 132 kilometer i timen i 80-sonen i Okstadbakken, sørgående retning.

01.16: Vaktene ved en nattklubb i Midtbyen har lagt en 18 år gammel overstadig beruset kvinne i jern. Når politiet ankommer blir hun arrestert for beruselse, hvorpå hun svarer med å spytte rundt seg i politibilen.

01.54: En vekter varsler om mistanke om hasjrøyking i bakgården til et utested i Midtbyen. Tre menn i alderen 21–41 pågripes. To av dem erkjenner bruk. Det opprettes brukersak.

02.16: En mann i tredveårene legges i jern på et utested på Nedre Elvehavn. Han blir arrestert for beruselse, og anmeldes for ordensforstyrrelse.

02.32: En drosjesjåfør melder om at en krakilsk kvinne har gitt ham en nesestyver, samt nekter å betale for seg. Kvinnen på 30 år er fremdeles krakilsk når politiet ankommer. Saken ordnes på stedet ved at hun betaler det hun skylder, og politiet kjører henne videre hjem.

05.01: En person tenner på søppel bak Rema 1000 på Stavset. Brannvesenet slukker en liten brann. Politiet får fatt i gjerningsmannen, som opplyser at han frøs så fælt. Mannen i 40-årene får beskjed om å rydde opp etter seg.

18.23: Russ kaster egg fra en russebil på melders bil utenfor Solsiden kjøpesenter. Eieren av russebilen kontaktes av politiet.

SØNDAG

01.59: Flere naboer melder om festbråk. Festen er ute av kontroll, og det er et evig spetakkel med knusing av busskur utenfor. Politiet ankommer og finner 20 relativt rolige personer i huset. Festarrangøren som er hjemme alene, opplyser at festen er over. 30 minutter senere ringer vedkommende og sier at hans mindreårige bror er gjerningsmannen bak hærverket på busskuret, og at han har kommet tilbake til festen. Den mindreårige gutten blir innestengt i garasjen av sin bror, men klarer å stikke av. Politiet leter og finner gutten. Han blir innbrakt, og barnevernsvakta tar over.

02.45: En politipatrulje kommer over en 17-åring som har falt i Nidelva ved Marinen. Han bringes i arresten, og barnevernsvakta kobles inn.

03.35: To menn skal ha kastet stein i hodet på melder ved Trondheim Torg. Politiet stopper senere to menn som passer til beskrivelsen. De har ikke ID-papirer på seg, og blir innbrakt i arresten.

04.47: Nabo melder om en bil som har kjørt ned en lyktestolpe i Sandgata. Sjåføren forsvinner fra stedet, men pågripes av politiet senere. Mistanke om promille.