Cingular og T-Mobile, to av de største mobilkjedene i USA har fjernet alle eksemplarer av modellen Motorola RAZR V3 fra sine butikker. Grunnen er en feil i telefonene som gjør at mobilene slår seg av når du åpner flippdekselet for å svare innkomne anrop. Noe som i realiteten gjør det til en umulighet å bruke telefonen til det den er laget for.

Mobil-modellen ble første gang introdusert på markedet i 2004 og har siden da blitt Motorolas mest solgte modell. RAZR V3 har solgt over 12 millioner eksemplarer fram til januar i år. Og Motorola regner med at salget siden da nermer seg 13 millioner. Også i Europe har mobil-modellen vært svært populær hos forbrukerne og nylig ble telefonene lansert i en spesialversjon som også støtter UMTS ( bredbåndstelefoni på mobil).

Motorola sier til BBC i dag at de har funnet den kritiske feilen i modeller som ble sent ut til forhandlere i perioden 16. januar til 28. februar. Feilen oppstår kun på modeller som bruker GSM-standarden. Det er ikke rapportert om denne typen feil i RAZR-modeller som er solgt i Europa.