JON GUNNAR HOFSTAD

Det var med stor sorg vi mottok budskapet om at Jon Gunnar Hofstad døde 6. juli, etter en tids sykdom. Han ble 73 år gammel. Jon G., som han alltid ble kalt, skal ha mye av æren for at LS i 2018 ble besluttet lagt til oss – uten ham hadde vi ikke vunnet LS til Stjørdal. Han var primus motor over mange år for å oppnå dette, og det er urettferdig at han selv ikke får oppleve arrangementet.

Vi i organisasjonen er svært takknemlig for den innsats Jon G. har lagt ned, og helt til det siste gjentok han flere ganger at «dette greier dere, det blir ett flott LS på Frigården og på Stjørdal i 2018». Vi har mistet en klok og nøktern mann med svært høg kompetanse om både LS, skyting som idrett og Forsvaret. Vi vil savne hans trygge, urokkelige tro på prosjektet og ikke minst savner vi en god samtalepartner og rådgiver. Nå må vi vise at vi skal greie dette uten Jon G, og det skal vi!

LS 2018 Stjørdal har sammen med DFS besluttet at det er Jon G. som skal prege minnemedaljen i 2018, i dyp respekt og takknemlighet for den store innsats han har lagt ned både lokalt og nasjonalt for å fremme skyttersaken. Det er godt å tenke på at vi rakk å fortelle ham dette rett før han døde, og han ble tydelig rørt og takknemlig. Men det er vi som takker deg, Jon.

Våre tanker går til Randi og øvrige familie som står midt i sorgen.

Vi lyser fred over Jon G. Hofstad sitt minne.

I takknemlighet – hilsen alle oss i LS 2018 Stjørdal

Tor Jakob Reitan, leder Hovedkomiteen