– Vi bruker store ressurser på helt vanlige folk som ikke greier å oppføre seg når de tar en tur på byen, sier operasjonsleder Erling Landrø.

LØRDAG

00.15: En mann bråker utenfor et utested i Nordre gate. Han får pålegg om å forlate sentrum – og gjør det.

01.30: Beruset mann utenfor utested i Nordre gate. Også han får pålegg om å forlate området, men nekter. Trønderen i midten av 20-årene blir tatt inn og får 7000 kroner i bot.

01.40: Beruset mann forulemper flere kvinnelige gjester på et utested på Solsiden. Han blir hentet av politiet, og ender opp med å få 10 000 kroner i bot.

03.04: En kar har vært i krangel med fem-seks personer i Nordre gate og tatt kvelertak på en av dem. Mannen er forsvunnet når politiet kommer. Politiet har beskrivelse på mannen, som er anmeldt.

11.56: Melder forteller om to berusede personer utenfor bokhandelen i Nordre gate. Det er mange barn på stedet.

13.57: «Gammel kjenning» opptrer høylytt og aggressivt på Torvet, midt blant unge korpsmusikere. Han blir tatt med til stasjonen og ilagt forbud mot å oppholde seg i sentrum.

18.48: Samme mann har kommet i klammeri med en dame fra Nord-Trøndelag. Begge tilhører rusmiljøet. En passerende melder om slåssingen.

20.24: En mann i midten av 60-årene trakasserer og kjefter på ansatte og besøkende i Vår frue kirke. Han blir tatt med på stasjonen og ilagt en bot på 10 000 kroner.

22.41: En kvinne på Byåsen ringer politiet og forteller om en beruset polakk som går rundt og banker på vinduene.

23.08: Politiet får melding om høy musikk fra leilighet i Østbyen. Har ikke kapasitet til å rykke ut.

23.53: Et par i midten av 50-årene begynner å slåss på et utested i Nordre gate. Mannen forsøker å stikke av, men kvinnen hindrer ham. Politiet har mistanke om at det dreier seg om en krangel om narkotika og penger.

SØNDAG

01.59: Beruset person truer vakter på et utested i Midtbyen. Når politiet kommer, er mannen forsvunnet.

02.07: En beruset kvinne i 30-årsalderen er utvist fra et hotell på Brattøra. Hun forsøker å komme inn igjen, og ender i slåsskamp med ordensvakten. Hun dytter ordensvakten så han slår hodet i døra. Kvinnen blir pågrepet og ilagt en bot på 10 000 kroner.

02.15: En kar plager gjestene på et serveringssted i Midtbyen. Når politiet kommer, nekter han å oppgi navn og adresse. Han blir ilagt en bot på 10000 kroner.

02.52: Politiet får beskjed om at en mann ligger i en av veitene i sentrum. Politiet kjører mannen hjem.

03.15: Et ungt par urinerer på benken ved et av flybussens stoppesteder i Midtbyen.

04.33: En kar har sovnet på en bensinstasjon i Innherredsveien. Personalet får ikke liv i ham. Det greier politiet – og mannen blir kjørt til drukkenskapsarresten.

07.47: Legevakten har fått inn en mann som er for beruset til å få behandling. Han «tørker opp» i arresten. Politiet kjører ham tilbake.