Totalt var 29 personer innom arresten i løpet av helga, og det gjør den til en helt vanlig helg for politiet. Politiet oppfordrer foreldre til å passe på at barna deres ikke samler seg på russearrangementer som ikke er ment for dem.

FREDAG:

16.37: Politiet får melding om et grovt innbrudd på Tiller. Fornærmede skal ha hatt innbrudd i bilen tidligere på dagen, da husnøklene ble stjålet. Da vedkommende kommer hjem etter å ha vært ute noen timer er huset endevendt. Politiet avventer liste på hva som er stjålet og oppretter sak.

19.57: Det rapporteres om tumulter blant russ som har samlet seg på marinen. Det er mye folk, og det kjøres inn på området med russebiler, hvilket er forbudt. Politiet bortviser kjøretøyene fra stedet. Dersom kjøringen fortsetter i fremtiden vil politiet vurdere bøteleggelse. Politiet får også melding om slåssing like etter, men da politiet kommer til stedet er det ingen slåssing å se. Flere russ gir også tilbakemeldinger om at flere mindreårige samler seg på sammenkomstene deres, noe de selv mener er uheldig. Politiet poengterer at alkohol og barn ikke går godt sammen, og ber foreldre være på vakt. Utover kvelden går det rolig for seg.

LØRDAG:

00.21: En bil blir påkjørt mens den står parkert i Vådanvegen. Føreren av den andre bilen stanser ikke. Eieren av den påkjørte bilen velger å følge etter vedkommende til bilen stanser på Heimdal, hvor fornærmede ringer politiet fra bilen. Politiet tar kontakt med sjåføren av den andre bilen, som viser seg å være diabetiker med lavt blodsukker eller såkalt føling i gjerningsøyeblikket. Den 47 år gamle mannen blir fratatt førerkortet på stedet, og det opprettes trafikksak.

21.28: Politiet er til stede med styrket vakthold på et russearrangement i Trondheim spektrum. Arrangementet går veldig bra og gir ingen uheldige hendelser som krever at politiet må gripe inn. Politiet gir ros til både arrangører og russen. Arrangementet ble avsluttet omkring 01.30 natt til søndag.

SØNDAG:

03.20: Et overnattingssted i Trondheim sentrum mistenker at et av rommene de har leid ut benyttes til prostitusjon. Overnattingsstedet krever at kvinnen som holder til på rommet forlater hotellet, men kvinnen nekter. Politiet drar til stedet og bidrar til å fjerne kvinnen fra stedet.

03.54: Sør-Trøndelag politidistrikt mottar melding voldtekt. Kvinnen er mellom 30 og 40 år, og blir angivelig plukket opp av to menn i en piratdrosje på nedre Ila.

04.49: En 46 år gammel mann blir observert av forbipasserende mens han kjører rundt og rundt på en parkeringsplass på Lade. Mannen bruker hornet aktivt, og de forbipasserende ringer politiet med mistanke om fyllekjøring. Politiet ankommer og fratar mannen førerkortet på stedet. Mannen må også avlegge blodprøve for å avkrefte tyngre stoffer.