Totalt ble 22 personer brakt i arresten i løpet av helga.

Operasjonsleder Astrid Metlid ved Sør-Trøndelag politidistrikt betegner helga som rolig.

– Det er alltid ordensforstyrrelser, men det har ikke noen alvorlige hendelser i helga, sier hun.

FREDAG

22.52: En 25-årig mann oppfører seg aggressivt på et utested i byen. Vaktene som tar vare på den aggressive gjesten, ønsker bistand fra politiet. Når politiet ankommer utestedet har 25-åringen roet seg betraktelig, og pålegges å forlate stedet.

LØRDAG

01.12: En 23-årig mann pålegges å forlate Trondheim sentrum i 24 timer grunnet ordensforstyrrelse på et utested. En drøy halvtime senere, får en patrulje melding om at vedkommende fortsatt befinner seg i sentrum. Han skal ha truet en annen person. Fornærmede forklarer til politiet at trusselen fremsto som et forsøk på ran. 23-åringen anmeldes av fornærmede, og blir pågrepet og ført i arresten.

02.10: En 31-årig mann blir brakt til arresten, fordi han ikke har fulgt påbudet fra politiet om å forlate et utested i sentrum.

02.18: En mannlig gjest i 20-årene på et utested ønsker å snakke med politiet fordi han er kommet i klammeri med en annen gjest. Ifølge en vakt på stedet skal den andre gjesten ha hatt et halsgrep på den fornærmede. Han blir kjørt til legevakt, fordi han sier han var bevisstløs et øyeblikk. Politiet får en beskrivelse av mistenkte, men vet foreløpig ikke hvem han er.

14.00: En politipatrulje stopper fire kvinner fra Romania. Én av kvinnene er 17 år, mens de tre andre er i 20-årene. De selger «gull» på gaten ved Trondheim torg. Politiet mistenker bedrageri, og kvinnene blir innbragt til politistasjonen. Politiet ønsker å kontrollere dem. Politiet finner at kvinnene er registerert for lignende forhold tidligere, der de i tillegg skal ha stjålet ekte varer fra folk mens de forsøkte å selge sine egne.

23.11: Politiet blir oppringt av en kvinne som befinner i Strindheimsområdet. Kvinnen sier at en drosje har kjørt på henne og noen venninner, og at det er et basketak på stedet. Når en patrulje ankommer er det rolig. Politiet får forklart av drosjesjåføren at et brannslukningsapparat skal ha blitt utløst i taxien. Ifølge drosjesjåføren skal ha det ha vært syv personer på stedet som har stukket før politiet kom frem. Politiet pågriper to menn på 20 og 21 år, som de mistenker for ha vært med på utløsingen av brannslukningsapparatet. Forholdet er anmeldt.

23.35: Polititet får inn en klage på støy fra en fest på Ranheim. Naboene klager over roping og høy musikk. De skal ha forsøkt å få den festglade gjengen til å dempe seg, men får ingen respons. Like etter klokken 02.00 drar politiet dit og stopper festen. Bare minutter senere får politiet igjen beskjed om at festen er startet opp på nytt, og må dra dit enda en gang for å få avsluttet den for godt.

23.43: En politipatrulje treffer på en 23-årig mann på Saupstad, som de mistenker er i besittelse av narkotika. Politiet drar til vedkommedes bopel og finner hasj og tabletter. Forholdet blir anmeldt.

SØNDAG

00.17: En vakt på et utested legger en 21-årig mann i håndjern. Han blir henvist til politiet, som bortviser ham fra stedet og Trondheim sentrum.

00.25: Den samme episoden gjentar seg ved et annet utested, bare syv minutter senere. Politiet bistår vaktene etter at de har lagt en mann i håndjern. Denne mannen er 21 år.

01.06: Politiet blir oppringt av noen i en bil ved Tyholttårnet. De forteller at en mann tilsynelatende vil inn i bilen. Når de forsøker å kjøre avgårde, henger mannen seg på bildøren. En halvtime senere ringer en annen person, og sier at en mann har gått løs på bilen hans på samme sted. En politipatrulje ankommer stedet, og pågriper en 20-åring, som har kastet en stein gjennom en rute på bilen. 20-åringen forteller at han ønsket å ta bilen og kjøre hjem. Mannen blir anmeldt for forsøk på på biltyveri.

15.29: Politiet får melding om et bilinnbrudd på Gløshaugen. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av helga. Det skal ha ligget verktøy og klær igjen på stedet. Ingenting er registeret stjålet fra bilen. Det er opprettet en anmeldelse på innbruddet.