FREDAG

15.41: En postbil kolliderte med en personbil i krysset mellom Hornebergveien og Leirfossveisen fredag ettermiddag. Føreren av postbilen ble sendt til legevakten med nakkesmerter.

LØRDAG

01.32: En mann varslet om at han hadde blitt truet av en mann med kudrakt i Fjordgata. "Kua" skal ha slått fornærmede – som valgte å slå tilbake. Dermed skal personen i kudrakt ha jaget et stykke etter mannen, før han unnslapp. Politiet fikk ingen flere meldinger om "kua", og saken ble ikke anmeldt.

02.01: En Securitasvakt varslet politiet om et innbrudd på Retura på Heimdal. Da politiet ankom stedet, oppdaget de fotspor langs jernbanelinja. Ikke lenge etter pågrep de to menn fra Litauen, som begge er født i 1986, i nærheten av jernbanesporet. De to hadde ikke rukket å få med seg noe før de ble pågrepet.

03.55: En politipatrulje kjørte bak en bil med mistenkelig kjøremønster på Vikhammer. Bilføreren ble stoppet og tatt med til blåseprøve. Den viste 0.8 i promille, og den 19 år gamle gutten ble anmeldt for promillekjøring.

09.55: En personbil kjørte i feil kjøreretning på den såkalte Fleksnesbrua på Heimdal. Dette førte til et kraftig sammenstøt med en annen bil, og førerkortet til bilføreren ble beslaglagt.

20.53: Politiet fikk melding om en brann i en enebolig i Ole Nordgårdsvei. Den mannlige beboeren var den eneste som var hjemme, og han kom seg ut selv – uten skader. Brannen oppsto i sokkeletasjen, som ble helt utbrent. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

SØNDAG

02.12: Politiet har den siste tiden fått flere meldinger om rånekjøring i Fjellseterveien i Bymarka. En patruljebil var derfor på observasjon i området, da den oppdaget en bil som hadde havnet utfor veien på grunn av uvettig kjøring. Den 19 år gamle gutten ble anmeldt for uaktsom kjøring.

02.16: En gammel kjenning av politiet på Saupstad ble anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

02.29: Politiet ble varslet om en bil med tre personer, som sto på Smistadveien mellom Hestsjøen og Granåsen. To menn, født i 1992 og 1985, og en dame født i 1994, var alle beruset. Politiet er ennå ikke helt sikre på hvem som kjørte bilen.

02.11: To menn kranglet om en drosje i Mellomveien på Lademoen. Den ene hevdet at han ble slått. Politiet ankom og forholdet ble ordnet på stedet – uten anmeldelser.

02.45: En politimann hoppet i kanalen ved Ravnkloa, etter at en 27-årig dame havnet i vannet. Politimannen hentet kvinnen opp av vannet, og hun ble fraktet direkte til St. Olavs Hospital.

15.39: En buss-sjåfør varslet om at han var parkert inne på bussholdeplassen ved Skistua – samtidig som han tok på passasjerer. Han fikk til slutt hjelp til å komme videre av ansatte på Skistua.

15.47: En oppskjørtet mann ringte politiet og fortalte at han sprang etter en lommetjuv. Han hadde kjent igjen mannen, som et par dager tidligere hadde stjålet lommeboka hans. Med politiet på øret, jaktet han etter tyven fra 7–Eleven i Munkegata til 7–Eleven på Nordre. Da politiet ankom pågrep de mannen, som er en gammel kjenning.