FREDAG

23.45: Restaurantgjester alarmerer politiet etter at de har observert en åpenbart beruset mann med to kniver i lokalet. Politiet ankommer stedet og plasserer mannen i slutten av 20-årene i drukkenskapsarresten.

LØRDAG

02.00: Politiet mottar en av flere meldinger om tyveri av mobiltelefoner fra flere utesteder i Midtbyen. Vitnebeskrivelser tyder på at det kan være de samme gjerningsmennene.

03.40: En yngre mann blir tatt på fersken i det han ødelegger ei lykt på ei drosje i Olav Tryggvasons gate. Mannen anmeldes.

04.01: Tre personer har barket sammen ved Solsiden. En19-år gammel mann nekter både å oppgi personalia samt å etterkomme ordre fra politiet. Vedkommende blir satt i drukkenskapsarresten.

23.28: Bevæpnet politi rykker ut til en restaurant i Søndre gate, etter melding om at en mann skal ha blitt knivstukket. Mannen fraktes til legevakta med lettere skader. To menn i 20-årene pågripes.

23.43: En synlig beruset mann kaster flere steiner mot et husvindu på Ila. Kvinnen som bor i huset, føler seg truet og melder fra til politiet. Mannen må tilbringe natten i drukkenskapsarresten.

SØNDAG

01.02: Flere unge menn hopper opp og ned på et biltak i Gamle Kongevei, ifølge melder. En 21-åring blir innbrakt. Han erkjenner forholdet.

01.07: Det meldes om slåsskamp på et utested i Nordre gate. En 20 år gammel mann blir pågrepet.

03.00: Vakter på Studentersamfundet legger en 26-åring i jern, etter at mannen skal ha forulempet flere kvinner. Vedkommende begynner i tillegg å krangle med politiet. Mannens bytur ender i drukkenskapsarresten.

03.10: En 21 år gammel og overstadig beruset kvinne settes i drukkenskapsarresten, etter at hun nekter å forlate et utested i Midtbyen.

03.15: Vakter på et utested i Midtbyen pågriper en mann som ifølge vitner skal ha dyttet en kvinne ned en trapp. Vedkommende, som anklager vaktene for rasisme, ender opp i drukkenskapsarresten.

04.18: En drosjesjåfør er slått ned på Lade. Mannen skal ha tatt opp jakten på to personer som kastet stein på drosjen hans før han ble angrepet. Politiet leter i området uten å finne gjerningsmennene.

04.40: Det meldes om tyveri av en drosje ved Shell i Elgeseter gate. En politipatrulje stopper drosjen i Okstadbakken og pågriper den 29 år gamle biltyven.

06.18: Mer trøbbel for byens drosjesjåfører: En 25 år gammel kvinne slår, klorer og spytter på sjåføren når det viser seg at hun ikke kan betale for turen. Kvinnen blir arrestert.

13.43: Beboere varsler om at en person bryter opp postkasser i Harald Hardrådes gate. Når politiet ransaker mannen, finner de papirer på ham som knytter vedkommende til en serie av bilinnbrudd i Midtbyen i helgen.