FREDAG:

15.40: Slagsmål ved Vår Frue kirke. En politipatrulje blir sendt til stedet. De to slåsskjempene blir begge bortvist og adlyder politiets ordre.

17.33: Flere politipatruljer rykker ut etter et slagsmål i Heimdal sentrum. Fire personer er involvert. En vifter med kniv. Vedkommende skal også ha slått en av de andre og blir brakt inn av politiet. Han blir senere sluppet fri.

17.40: AMK varsler om at en kvinne har falt eller er blitt kastet ut fra en bil i fart i Brøsetvegen. Kvinnen er i sjokk og har fått et kraftig slag i bakhodet. Kan ikke å gjøre rede for seg og blir fraktet til St. Olavs Hospital for sjekk. Politiet vil etterforske hendelsen.

LØRDAG:

00.28: Festbråk i Vardeveien. Patruljen som drar til stedet finner en mindre mengde narkotika. En mann født i 1965 blir anmeldt.

01.01: Festbråk i Moholt allé gjør det vanskelig å sove for eksamensstressede studenter. Det er rolig når politiet sjekker senere på natten.

01.08: Beruset 21-åring i Munkegata får muntlig pålegg om å forlate Midtbyen umiddelbart. Han etterkommer dette.

10.12: Innringer varsler om pågående innbrudd i Fossegrenda. En politipatrulje pågriper en 32 år gammel mann fra Romania. Saken skal etterforskes videre.

12.40: En forkommen dame (41) sitter i Smedbakken. Hun er tydelig beruset og en politipatrulje frakter henne hjem.

14.09: En drektig rådyrgeit blir påkjørt ved bussholdeplassen i Nyveibakken på Byåsen. Viltvakta blir sendt ut. To av de tre rådyrkalvene og moren avlives på stedet. Den siste kalven må trolig også avlives.

15.07: 11 år gammel gutt på vei inn i Migosenteret blir forfulgt av pågående tigger. Gutten opplever mannen som så aggressiv at han gir fra seg de tjue kronene han har. Mannen er borte når politiet kommer til stedet. Han beskrives som mørk blond med skjeggstubber og iført en blå frakk. Snakket gebrokkent og er trolig østeuropeisk. Politiet ønsker kontakt med mannen.

17.40: To menn gjør innbrudd i Repslagerveita. En politipatrulje pågriper en mann i 40-årene som er godt kjent for politiet fra tidligere. Det er usikkert hva som er stjålet.

18.04: Med mange barn i området har et par (53) og (33) oralsex i all offentlighet på en benk ved Vår Frue kirke. Flere andre heier på med «redskapen» ute. Det dreier seg om en heller fuktig gjeng. De to hovedpersonene får begge forelegg og den ene av dem blir satt i drukkenskapsarresten.

19.18: En åpenbart beruset gråhåret mann med skjegg urinerer midt i gata og hindrer trafikken. Han er borte når politiet kommer til stedet.

SØNDAG:

00.20: Gatemusikanter får muntlig pålegg om å fjerne seg fra Midtbyen etter klager fra naboer. Følger påbudet.

00.50: Melding om festbråk fra Dyre Halses gate. Innehaver av huset demper bråket etter pålegg fra politiet.

01.40: En person født 1994 lager bråk utenfor et utested i Kongens gate. Bortvist fra sentrum av politiet. Han tar til fornuften og forlater stedet.

01.40: Knuffing mellom flere personer utenfor et utested. Politiet roer gemyttene og bortviser to menn (22) og (16) fra sentrum.

02.06: To 21-åringer krangler inne på et utested i Olav Tryggvasons gate. Politiet sender begge av gårde ut av Midtbyen.