FREDAG:

23.41 Politiet får melding om slåssing utenfor et hus på Byåsen. Politipatruljen møter en mann på (17) som hevder å ha bli slått i fjeset. Gjerningsmannen (21) blir like etter pågrepet i sentrum. Det er uvisst hva som ligger bak opptrinnet.

LØRDAG:

01:54 En beruset mann (17) stikker av fra fest i Malvik med en bekjents bil. Han kjører av veien like ved Grilstadtunnelen på en rampe ned mot Leangen og går trolig rundt grunnet høy fart. Mannen har ingen synlige skader, men gjør stor motstand da politiet forsøker å bringe ham inn. Mannen skal ha flere volds- og trafikksaker på rullebladet fra før, og blir brakt til sykehus for utredning.

03.01 En gruppe på tre menn i 20-årene angriper en mann like ved Ravnkloa. Han blir slått i ansiktet. Like etter overfaller de tre en annen ung mann som får samme behandling. De tre blir satt i drukkenskapsarresten og anmeldt for forholdene.

06.49 Politiet får inn melding om hærverk på hele ni biler i området mellom Byåsveien og Sverresborg. Hærverket skal ha skjedd mellom 04.30 og 06.00, og gjerningsmennene har knust vinduer, tømt maling over bilene og punktert dekk. Politiet er svært interessert i vitneopplysninger og tips.

07.09 En krakilsk mann (21) har brutt seg inn i gangene på Berg Studentby og skaper uønsket bråk og oppstyr. Kvinnen som kontakter politiet kjenner ikke vedkommende. Politiet drar til stedet og arresterer mannen, som plasseres i fyllearresten.

19.20 En 26 år gammel mann meldes savnet fra en institusjon på Hallset. Nilsen har problemer med korttidsminnet og kan derfor ha problemer med å finne tilbake til institusjonen på egen hånd. Politiet sender ut letemannskaper og leter intensivt gjennom natten sammen med Røde Kors.

SØNDAG:

00.43 To busser kolliderer like utenfor Studentersamfundet. Ingen personer blir skadet, og bilbergingen fortsetter utover nattetimene.

02.56 En kvinne som har tatt drosje hjem fra Midtbyen ringer politiet og hevder å ha blitt befølt av drosjesjåføren. Kvinnen avtaler å returnere i løpet av søndagen for å anmelde forholdet, men dukker ikke opp. Politiet har svært sparsomt med opplysninger om hendelsen.

06.43 I løpet av natten har det skjedd et innbrudd på Sundland skole. Det er foreløpig uvisst hva som er savnet, men politiet venter å få oversikt i løpet av mandagen.

08.04 To menn pågripes i en leilighet i Midtbyen, mistenkt for bruk og besittelse av narkotika. Det er en tredje person i leiligheten som tipser politiet. De to er anmeldt og politiet avventer resultatet på blodprøver før det skjer videre etterforskning i saken.

15.00 Politiet får inn tips om at savnede Bendik Nilsen er observert i Thonning Owesens gate. Like etter finner politiet Nilsen og kjører ham tilbake til boligen sin.