Likevel: Det har vært en forholdsvis rolig februarhelg i Trondheim, sier politiet.

Fredag 3. februar:

18.39: Politiet treffer en gammel kjenning på Tempe. Mannen blir funnet på en stjålet sykkel. Politiet finner også to glass med ulike narkotiske tabletter på ham. Han blir anmeldt og dimittert på stedet.

19.53: Politiet rykker ut til en familie som sliter med et familiemedlemsom oppfører seg aggressivt og voldelig. Politiet tar ham med seg.

20.56: Tre unge menn blir stoppet på Byåsen i forbindelse med en bilkontroll. Politiet finner narkotika i bilen, og de rundt 20 år gamle mennene blir tatt med og holdt i politiets varetekt mens boligen deres blir ransaket. Her finner ikke politiet noe. Saken er anmeldt.

Lørdag 4. februar:

02.38: En mann blir tatt på fersken mens han urinerer mot en vegg i Thomas Angels gate i sentrum. Han anmeldes for forholdet. Natteravnene i byen har sett seg lei på at fulle folk urinerer ned kroker og veiter i Midtbyen.

02.45: En 21 år gammel mann går amok med spade. Han skal ifølge politiet ha stått med spade og hamret mot døren til noen beboere i Kjøpmannsgata. Mannen blir satt i drukkenskapsarrest. Han skal også ha slått i siden på en buss.

02. 56: En drosjesjåfør kommer på politihuset etter et mindre hyggelig oppdrag. Kunden skal ha truet med å skyte sjåføren og revet opp skjorta hans. Mannen må tilbringe natten i arresten. Saken er anmeldt.

04.30: En personbil kjører av veien i Saupstadringen på grunn av glatt føre. Den kvinnelige sjåføren unnslipper trafikkulykken med lettere skader. Ingen av bilens tre passasjerer blir alvorlig skadd.

04.57: natt til lørdag: Melding om at en kvinne sitter fast i bilen etter å ha mistet kontroll og kjørt i fronten på en passerende buss. Hun blir lettere skadd, mens bussjåføren og en passasjer kommer uskadd fra ulykken.

05.16: En bil har fått skrens og ligger på siden i Osloveien, etter å ha kommet bort i en snøkant og veltet. Kun materielle skader på bilen.

10.39: Innbruddsalarm i en barnehage, men det er foreløpig usikkert om noe er stjålet. En vekter på stedet oppdager fotavtrykk rundt barnehagen, og inntrengeren har slått inn en rute med stein.

21.40: En utagerende og aggressiv gjest på et utested i Solsiden blir tatt med av politiet etter å ha laget bråk. Han må tilbringe natten i fyllearresten.

23.04: Bilfører stanset i forbindelse med kontroll av utrykningspolitiet. En bilfører i 20-årene blåser positivt på en alkoholtest. Mannen er anmeldt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

Søndag 5. februar:

01.35: To personer hankes inn av politiet etter å ha bedrevet skadeverk på stasjonsbygget på Skansen. 20-åringene kastet blant annet en sykkel på stasjonsbygget, og kastet senere sykkelen i fjæra. En av dem har allerede vedtatt et forelegg på 3000 kroner.

01.44: Ordensforstyrrelse på et utested i Trondheim. En mann må tilbringe natten i arresten etter å ha slått til en dørvakt på et utested.

01.45: En politipatrulje påtreffer to menn med mindre mengder narkotika på seg. De blir anmeldt for besittelse av hasj.

04.27: En patrulje som har tatt kontakt med to guttunger på Leangen opplever at en av guttene blir hissig og sjikanerer en av politibetjentene. Han blir anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.