• Nyhetsstudio
  • Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Debatt
  • Ukeadressa

Slik lager du festkake for allergikere

Her får du to oppskrifter til kaker som nesten alle kan spise, og tips om hvordan lage en tredje.

foto
Konditor Cathrine Nilsen ved Dromedarbakeriet gjør ferdig en glutenfri festkake som kan spises både av glutenallergikere og nøtteallergikere. Foto: TERJE SVAAN
foto
Aagot Opheim + 47 99 54 20 14
Publisert: 12. mai 2015 kl. 20:28 Oppdatert: 15. mai 2015 kl. 19:30
Artikkelen er mer enn sju år gammel
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Sjefredaktør
Kirsti Husby
Nyhetsredaktør
Erlend Hansen Juvik
Redaksjonen
Kontaktliste redaksjonen
Kundeservice
Telefon: 464 07 200
Internett: Kontakt oss
Annonse- og Abonnementsinfo
E-post: kundeservice@adresseavisen.no
Internett: Kontakt oss
E-utgave for abonnenter: eAdressa
Jobb
Ledige stillinger i Adresseavisen
Konserninfo
Adresseavisen er en del av konsernet
Polaris Media, som er notert på Oslo
Børs. For finansiell informasjon se
www.polarismedia.no.
SMS/MMS
TIPS til 464 07 200
Tipstelefon
464 07 200
E-post
tips@adresseavisen.no
Adresseavisen AS
Org.nr 992 664 568
Postboks 3200, Torgarden
7003 Trondheim
Sentralbord: 464 07200
Fax: +47 72 50 11 15

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Tilsynsorgan video: Medietilsynet. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen Adresseavisens rettigheter.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.