FREDAG:

18.20: Politiet hadde laserkontroll i 50-sonen i Utleirvegen. Det ble gitt 12 forenklede forelegg der maks hastighet var 72 km/t. Det ble også gjort ett førerkortbeslag på mann i 20-årene som kjørte i 86 km/t.

19.10: En jente som hadde ankommet Trondheim Sentralstasjon med tog, ble frastjålet en stor bag. Gjerningspersonen er beskrevet til å være en liten mann med sort hår, rød hettegenser og sort addidasbukse. Politiet fant igjen bagen i nærheten, men jenta savner toalettmappa, og vurderer å anmelde forholdet.

20.40: En familie spilte pengespill på en automat på Bakklandet. De mener de ble truet av en mann som kom på motorsykkel til stedet. Mannen ville angivelig at de skulle slutte å spille. Familien fikk beskjed om å ta kontakt med politiet igjen dersom det samme skulle skje på ny.

Lørdag

01.30: En mann i 20-årene knuste speil på biler ved Solsiden. Politiet kom i kontakt med mistenkte, som var beruset og hadde kuttskader på hendene. Han forsøkte å rømme, men ble innhentet av politiet og pågrepet av en annen patrulje senere. Noen av drosjeeierne vil anmelde mannen.

02.00: Det meldes om høy musikkspilling fra en bil i Fjordgata. Sjåføren får muntlig pålegg, og blir bortvist fra stedet.

02.23: En patrulje kom over to menn som sto skulder ved skulder og urinerte i Olav Tryggvasons gate. Begge vil bli anmeldt.

03.25: Politiet mottar melding om en mulig voldtekt. En mann blir hentet inn for å bringe lys over saken. Krimvakta konkluderer senere med at saken ikke behandles som en voldtektssak.

04.38: En person har brutt seg inn i en rød postkasse. Han setter seg ned på stedet og ser gjennom en del brev, men da politiet kom til stedet, var han vekk. Politiet kjenner posttyven godt, og han må regne med at saken forfølges.

14.38: Tre menn, i 30-, 40- og 50-årsalderen ble pågrepet etter å ha lekt katt og mus med politiet i parkeringskjelleren ved Sirkus Shopping. Pågripelsen skjedde etter at personene stakk fra politiet da de ble bedt om å stanse. Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort.

17.45: En dame ble frastjålet sin Iphone mens hun var på McDonald's i Kongens gate. Ifølge overvåkningskamera var det tre gjerningsmenn. Hun vil anmelde saken, og politiet vil sikre video fra stedet.

17.48: En motorsykkel blir plassert ved et ubebodd hus i Klostergata. To mistenkelige personer dekker til sykkelen. En patrulje finner fort ut at motorsykkelen nylig var stjålet. Eieren ble varslet, forholdet anmeldes.

22.43: Noen som er på en fest i Repslagerveita, hører at en rute blir knust. Det viser seg senere at det er Optiker Lundemo som har fått en stein inn ruta.

Søndag

00.10: Rett ved politihuset sitter en mann i midten av 20-årene som er så ruset at han ikke klarer å flytte seg. Han blir kjørt mot Bakklandet av en patrulje, men under transporten slår han seg vrang. De snur for å sette han i fyllearresten. Før de kommer frem, kaster han opp inne i politibilen.

01.08: En forslått mann blir funnet ved Migosenteret på Byåsen og fraktes til legevakt. Han har oppgitt navn på mulig gjerningsperson.

01.16: Vektere har kommet over en mann som kan stemme overens med overvåkningsbilder av en mann som er mistenkt for innbrudd i Borggården tidligere i uken.

03.20: En patrulje stanser en bil i Trondheim sentrum. Fører av bilen blåste rødt på alkometeret og blir tatt med inn for bevisopptak. Sak er opprettet mot føreren, som var 25 år.

03.45: Politiet får melding om innbrudd ved en restaurant i Ravnkloa. Utbyttet er ikke kjent, men et kasseapparat ble skadd.

04.40: Politiet kontrollerer 33 biler på E6 i Okstadbakken for promille. Én person blåste over lovlig grense og ble tatt med inn for blodprøve. Kontrollen varte i overkant av én time.

09.15: Politiet kontrollerte 93 bilførere i Ila. Ingen reaksjoner, noe politiet var svært fornøyde med.

14.00: En mann hadde kledd seg naken og låst seg inn på et toalett i lobbyen på et hotell. Mannen ble påkledd og bortvist fra stedet.