- Det er andre gangen på 1,5 år at en bil kjører ut på samme sted. At det ikke har vært barn til stede som er blitt skadet er bare flaks. Nå må det opp en fysisk sperring her, sier Jo Stein Moen som er styreleder i fotballklubben Astor.

Nettet ødelagt igjen

Skiltet som ble kjørt ned i fjor ligger fremdeles ved nettet som tilhører fotballbanen. Mandag kveld måtte klubben igjen reparere nettet. Det ble gjort i forbindelse med den årlige høstdugnaden. Nettet hindrer at fotballene blir sparket ut av området.

Les også: Noen har plassert et toalett i rundkjøringa på Munkvoll.

Moen er mer opptatt av sikkerhet for de som sparker ballene: Barna som bruker anlegget.

- Totalt uakseptabelt

- At det ikke er bedre sikring i denne rundkjøringen er totalt uakseptabelt. Bilene kan like gjerne havne inn på banen som rett utenfor. I tillegg er de store stengene som holder nettet bak målet farlige dersom de blir kjørt ned og havner inn på banen mens det er folk der. Området må sikres. I tillegg er det en systemsvikt ute og går her når det ikke er ryddet opp etter uhellet i fjor. Jeg forventer at området nå sikres. Vi kan ikke leve med at biler når som helst kan brase inn på banen hvor ungene trener eller spiller kamp. Jeg håper også at det går greit med sjåføren som kjørte bilen. Jeg har tillit til at eier av veien kan ordne opp, sier Astor-leder Moen, som også er bystyrerepresentant for Arbeiderpartiet.

Les også: Onsdag åpner denne rundkjøringa på Klett

Ønsker skriftlig henvendelse

Seksjonsleder i Statens vegvesen i Sør-Trøndelag, Erik Jørgen Jølsgard, sier de må få saken på bordet før de kan svare på hva de eventuelt vil gjøre med det.

- Vi må få dette skriftlig. Jeg råder Astor-lederen til å sende den henvendelsen til oss. Det er litt avhengig av hva det er, men jeg tror neppe saksbehandlingstiden på det vil være særlig lang. Midlene til en utbedring eller sikring her vil i så fall måtte tas gjennom Miljøpakken, sier Jølsgard.

Les også: Veiutbygging avslørte sjeldne graver