0/10

UKEQUIZ | UKE 15

Hva har du fått med deg av nyhetshendelser så langt den siste uken? Ta vår nye quiz og bli kjapt oppdatert på et utvalg av ukens store og mindre store nyheter.

– Da de fikk høre hva jeg studerte, tok de nesten tak i meg. Hvilken ettertraktet utdannelse har Thea Ditlefsen (24) valgt?

Oslo 20120323. Vårens sikreste tegn, hestehoven, dukker opp i veikanten til glede for bilister og syklister. Her fra gamle Lierbakkene utenfor Drammen fredag ettermiddag. Foto: Lise Åserud / NTB Foto: LISE ÅSERUD / NTB

En rekke forbud inntrer på våren, og gjør du dette etter 15. april risikerer du saftig bot.

Dette huset står til nedfalls, har plater foran vinduene og står kloss inntil gamle E6 i Soknedal. Likevel kan det bli kamp om huset fra 1868. Hva har det tidligere vært brukt til?

Malvik: Sommer, sol og bading på Midtsandtangen.  Foto: Mariann Dybdahl

Til sommeren skjer det et værskifte globalt. Etter tre år med kalde overflatetemperaturer i det tropiske Stillehavet skjer det noe nytt som også vil påvirke været i Trøndelag. Hva heter værfenomenet?

Trondheim kommune har torsdag sperret av Strandveiparken etter urovekkende funn. Hva har de oppdaget?

"Parnasset" og 28 andre kollektiv i Trondheim skiller seg ut ved at alle beboere har en spesifikk felles interesse. Hvilken interesse er dette?

Himmelsk utsikt: Engelen Gabriel har fått morgenbesøk av en kråke. Sammen nyter de den stille morgenrøden fra sitt ståsted i spiret på Bergstadens Ziir. Foto: GEIR TØNSET

Hvilken populær trollmann får nå sin egen TV-serie?

Nytt bompengegebyr er nå godkjent, og det kan koste bilistene nær 200 millioner kroner i året. Hva varsler Flyt at det månedlig gebyret for Autopass-brikken blir?

Hvor helseskadelig er det med rødt kjøtt? Det er vanskelig å slå fast, ifølge fagpersoner. Likevel har et arbeidsutvalg for nordiske kostholdsråd anbefalt maks hvor mange gram i uken?

Eieren av Trondheim Torg ønsker å bygge i høyden for å få plass til opptil 250 arbeidsplasser, men møter utfordringer med planen. Hvem er eieren?

UKEQUIZ | UKE 15

Du fikk 0 av 10