FREDAG:

16.37: Kjedekollisjon i Elgeseter gate. Politiet rykker ut. Fire biler er involvert, men ingen er skadd. Et spedbarn blir kjørt til St. Olavs Hospital for undersøkelser. Det vurderes om det skal opprettes sak.

21.11: En voldsalarm utløses i en leilighet på Jakobsli. Trusselutøveren (39) er på stedet når politipatruljen ankommer. Han pågripes og anmeldes for brudd på besøksforbud.

LØRDAG:

00.20: Ordensforstyrrelse ved et utested i Fjordgata. Vaktene har påsatt en gjest (19) håndjern på grunn av oppførselen hans. Politiet kommer til stedet, tar en prat med den unge mannen og bortviser ham fra stedet. 19-åringen kommer imidlertid tilbake. Han blir da satt i politiets drukkenskapsarrest og mottar et forelegg på 7000 kroner, som han vedtar.

02:03: En vakt ved et utested i Thomas Angells gate blir slått i ansiktet av en «krakilsk» gjest (20). Politiet blir tilkalt. Når patruljen kommer er mannen fortsatt krakilsk. Han blir satt i politiarresten.

02.51: I Nordre gate trenger et patrulje assistanse etter en tildragelse mellom flere personer. Tre patruljer sendes til stedet. To menn på 23 år bortvises, mens en 30-åring blir innbrakt til politihuset.

15:05:Ved jernbanestasjonen ser et vitne at en mann er i ferd med å stjele en sykkel. Politiet rykker ut og pågriper en 23-åring. Han blir anmeldt for sykkeltyveri.

23.39: Melding om at en 40-åring har havnet utenfor kaia ved Strandveien. Det viser seg at han ikke har falt i vannet, men ned på et tau i forbindelse med at han skulle klatre ned en stige. Han henger i tauet og roper og skriker om at han trenger hjelp. Han blir hjulpet opp i en båt og reddet.

23.42: Vaktene ved et hotell i Trondheim sentrum griper inn overfor en 19-åring som har gått til angrep på en kvinne. Politiet tar med mannen og setter ham i arresten. Han mottar et forelegg på 10 000 kroner, som han vedtar.

SØNDAG:

00.35: To menn (21 og 48) har havnet i klammeri i Munkegata. Politiet kommer til og viser dem bort fra stedet.

00.43: En mann slår mot flere ansatte ved et hotell i Trondheim sentrum. Han blir innbrakt til politiarresten, men kjøres senere til legevakten på grunn av sykdom. Han sendes deretter hjem med taxi. Mannen vil bli anmeldt for forholdet ved hotellet, og kan forvente en reaksjon.

00.48: Gjesten på 19 år viser falsk legitimasjon ved et utested i Nordre gate. Han vil bli anmeldt, og må påregne en straffereaksjon.

01.29: Flere melder om at det pågår slåssing mellom mange personer ved Esso på Saupstad. To patruljer sendes til stedet. Situasjonen roer seg og politiet snakker med partene. Operasjonsleder forventer at det i løpet av uken kan komme anmeldelser i forbindelse med tumultene.

03.07: En ambulanse kommer til politistasjonen med en beruset 25-åring som ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Han får sove ut rusen i drukkenskapsarresten.

03.25: Operasjonssentralen får flere meldinger om en mann som vandrer i veibanen på E6 på Heimdalsmyra. Han er nær ved å bli påkjørt og politiet kjører utrykning for å redde ham. Når patruljen ankommer, har mannen kommet seg ut av veibanen for egen maskin. De finner ham ikke.