Fra langfredag klokka 16 og frem til i går ettermiddag var 14 personer innom arresten.

Fredag

22.01: Ei kvinne ringer politiet fordi en mann har stjålet bilnøklene hennes, mens hun var med datteren i et solstudio på Byåsen Butikksenter. Tyven har låst opp bilen og stjålet et kompaktkamera som lå der. Han har lagt igjen bilnøklene. Kvinnen beskriver mannen som 165-170 cm høy, og han har mørkt hår og hestehale. Han er ikke funnet av politiet.

22.09: En kvinnelig student i 20-årene ringer politiet fra Stindamarka, fordi hun ikke vet hvor hun er. Kvinnen hadde startet turen ved Dragvoll og hadde gått til Liaåsen, men ikke funnet veien tilbake. Hun var godt kledd, og hadde god batterikapasitet på telefonen. To snøskuterpatruljer og luftambulansen blir satt inn i letingen. Like over klokka ett finner luftambulansen kvinnen, og de flyr henne til legevakta. Hun var i god behold.

23.27: Verten i Vår Frues kirke har problemer med en beruset mann i 30-årene. Politiet henter mannen, som blir satt i drukkenskapsarresten. Han er anmeldt for ordensforstyrrelser.

Lørdag

03.02: Politiet får melding om at flere personer som selger roser på Nordre, blir opplevd som aggressive. En politipatrulje drar til stedet, men ingen vil anmelde noe.

03.10: En drosjesjåfør og to passasjerer krangler i en drosje i Byåsveien. En av passasjerene har følt seg dårlig, og har fått drosjen til å stanse. Politiet tar med seg de to berusede mennene i 20-årene og setter dem i drukkenskapsarresten. Den ene vil bli anmeldt for å ha forulempet drosjesjåføren og for ordensforstyrrelse, fordi han har satt seg kraftig til motverge mot politiet.

05.14: En drosjesjåfør kjører en passasjer til politihuset, fordi han ikke kan betale taxiregningen på vel 450 kroner. Mannen som er i 40-årene, er beruset og hevder han ikke husker pinkoden til kortet sitt. Han er anmeldt for bedrageri.

09.49: En kvinne ringer til politiet fra Nygata og forteller at tre personer har prøvd å gjøre innbrudd i bilen hennes. Hun sier de går mot Gamle Bybro. Politiet treffer på tre personer som passer til beskrivelsen, men de ser ingen skader på bilen som tyder på innbruddsforsøk.

23.00: En mann som bor på Okstadøy ringer politiet fordi han hører banning og roping, og at noen slår hardt i veggen i en annen leilighet i blokka hvor han bor. Før politiet rekker å komme til stedet, ringer melderen igjen og forteller at støyen har tiltatt. Politiet tar kontakt med mannen som bor i leiligheten hvor bråket kommer fra. Mannen som er 30-årene, forteller at han spiller dataspill og at han blir veldig engasjert og banner høyt. Han forteller at bankelydene kommer fra dataspillet.

23.09: En vaktmester i Brøsetveien melder at det har vært flere bilinnbrudd i borettslaget. Det skal ha vært biltyveri i borettslaget tidligere også.

Søndag

01.22: Politiet får melding om at tre kvinner slåss på et utested i sentrum. Krangelen skal ha startet i en dokø, og endte med at en kvinne ble påført slag av de to andre. De to kvinnene som slo, født i 93 og 94, ble innbrakt av politiet. Kvinnen som ble slått vil anmelde saken.

02.21: En kvinne og en mann i 20-årene sloss på et utested i Midtbyen. Kvinnen er bortvist fra stedet av en vakt, etter at hun ble nektet å kjøpe en drink. Den mannlige gjesten begynte så å krangle med kvinnen. En av vaktene på utestedet har anmeldt mannen.

02.50: Politiet stopper en fest på Flatåsen etter at en nabo har meldt om bråk. Det er kun tre personer på festen når politiet kommer, og de blir bedt om å dempe seg.

03.54: En uvedkommende mann kommer inn i en leilighet i Sandgata. Han nekter å forlate leiligheten. Når politiet kommer til leiligheten er har han veltet et stereoanlegg. Da han skal gå, tar han på seg feil sko. Politiet kjører mannen hjem til Byåsen.

12.00: Politiet pågriper en mann som har brutt seg inn hos bilforhandleren Dekk bil båt på Lade. Innbruddstyven har tatt ut ei rute i en port. Det er foreløpig ikke klart om noe stjålet, og eieren av firmaet vurderer å anmelde innbruddet.

15.45: Politiet får melding om at det i løpet av natta har vært innbrudd i boder i Brøsetveien. Innbruddet er filmet, og politiet har arrestert en kjenning i 20-årene. Tyvegods fra flere innbrudd blir funnet i mannens oppholdssted.

15.53: Politiet får melding om at det er gjort skadeverk på dører på sørsiden av Nidarosdomen, mot Erkebispegården. To utsmykkinger på døra er revet av.

23.40: Politiet får melding om feststøy fra en leilighet i Haldens gate på tredje døgnet. En kvinne i 30-årene bor i leiligheten, og hun har besøk fra Oslo. Politiet ber dem dempe seg.

Mandag

02.13: En politipatrulje kommer over en mann som er slått av en annen mann i Nordre gate. Gjerningsmannen blir anmeldt og bortvist fra sentrum. Begge er i 20-årene.

04.40: En bilfører som kjører med hjemlagde nummerskilt på bilen, som er mindre enn vanlige skilt, blir stoppet av en politipatrulje i Fjordgata. Han må fjerne skiltene med en gang.

07.55: En renholder overrasker fire rumenere i et togsett på sentralstasjonen. Da politiet kommer til stedet, har de kjørt derfra i en bil. Rumenerne har dirket opp låsen til togsett. NSB ønsker at politiet skal patruljere oftere i området.

10.11: Politiet får melding om innbrudd på Cabo Sport i Brøsetvegen. Det er stjålet merkeklær, jakker. Tyven(e) har knust ei rute ved inngangsdøra.