Fredag

15.33: Politiet får melding om at syv boder i Nedre Ila er blitt brutt opp. Ingenting skal være tatt, men eierne vurderer å anmelde forholdet.

Lørdag

00.04: Politiet får melding om at noen skal ha brutt seg inn i en bil i Klostergata. Ingenting skal være stjålet, men et stereoanlegg er blitt ødelagt.

00.48: En 35 år gammel kvinne blir nektet adgang til et utested i Dronningens gate, fordi hun er overstadig beruset. Overfor politiet klarer ikke kvinnen å gi rede for verken navn eller bosted. Hun blir derfor innbrakt til drukkenskapsarresten.

01.59: En natteravn varsler politiet om en utagerende og voldelig person i Nordre gate. En politipatrulje pågriper vedkommende, som er en 33 år gammel mann. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

02.18: En 20 år gammel mann blir tatt på fersken da han urinerer på noen dører i Ørjaveita. Politiet tar mannens personalia, skriver anmeldelse og dimitterer ham på stedet.

03.09: En fotgjenger i Bratsbergveien ringer politiet etter å ha observert en parkert bil der personen bak rattet virker beruset. Patruljen som ankommer stedet forsøker å få føreren til å ta blåseprøve, men uten å lykkes. Vedkommende, en 22 år gammel mann fra Litauen, blir derfor innbrakt for blodprøve og mistanke om promillekjøring.

05.53: En 21 år gammel mann blir stoppet uten førerkort i Selsbakkveien.

23.24: Politiet får melding om promillekjøring på Kvål. Bilen blir stanset på Kattem, og den 19 år gamle føreren innrømmer å ha drukket alkohol. Politiet tar med mannen inn og oppretter sak på forholdet.

Søndag

01.24: Politiet får melding om en bil på et jorde ved fylkesvei 707 på Byneset. En patrulje rykker ut til stedet, og finner en svært beruset kvinne. Vedkommende, som er 35 år, blir sendt til St. Olavs Hospital med ambulanse for en sjekk.

01.55: To personer blir brakt inn for ordensforstyrrelser utenfor et utested i Nordre gate. Politiet finner narkotika på de to, som er henholdsvis 21 og 19 år gamle. Tospannet skal også ha gått løs på noen dørvakter. Begge blir anmeldt og ilagt et forelegg på 9000 kroner hver.

02.07: En 21 år gammel mann urinerer på noen butikkvinduer i Carl Johans gate. Vedkommende blir anmeldt og dimittert på stedet.

02.35: En politipatrulje kommer over to personer som slåss i Nordre gate. Slåsskampen skal ha startet inne på et utested. En 20 år gammel mann skal etter rapportene ha blitt avvist av en 19 år gammel kvinne på dansegulvet. 20-åringen skal deretter ha slått kvinnen og dratt henne etter håret, hvorpå kvinnens kjæreste (27) skal ha tatt affære mot bråkmakeren. Paret sier de vil anmelde forholdet.

09.29: Politiet gjennomfører en trafikkontroll i Kongens gate. En 31 år gammel mann blir tatt med promille, og får førerkortet beslaglagt på stedet.

10.55: Politiet får melding om innbrudd i Innherredsveien. En stein skal ha blitt kastet gjennom ei inngangsdør og penger er borte fra en skrivebordsskuff. Innbruddet skal ha skjedd lørdag kveld.