Rosenborgs feiring av seriegullet i år, førte til debatt om hva fans og spillere bør synge eller ikke synge. Hva som synges på dette bildet, er ikke godt å si. For 46 år siden var det ikke lyd til bildene i avisen. Ellers er det et par fellestrekk med 1969-sesongen og årets, som for eksempel at Rosenborg var seriemester alt før siste serierunde.

Den gang ventet man med den store feiringen til siste kamp var spilt. Dessuten fikk spillernes bedre halvdeler en sentral plass på bildet. Bildeteksten til dette gledesøyeblikket, til tittel «Jubel i Palmen også», var som følger: «Keeper, Tor Røste Fossen, løftes på ikke akkurat sterke, men dog hyggelige armer, fra den Rosenborg'ske fruekoloni, mens toppscorer Odd Iversen, i bakgrunnen har seriepokalen i forvaring. Jentene på venstresiden forfra: Solfrid Kleveland, Brit Øyen og Edel («Fossen»). På høyresiden forfra fru Magnusson, Solbjørg Sunde, Grethe Iversen og Sidsel Christiansen».

Adresseavisen rapporterte at festen startet på Lerkendal, hvor lagkaptein Nils Arne Eggen fikk seriepokalen og 15 Rosenborg-gutter fikk gullmedaljer av fotballpresident Odd Evensen. Trener George Curtis fikk kommunale blomster av ordfører Odd Sagør. «Ordføreren takket for den PR Rosenborg har gitt byen, både innen- og utenlands, og han håpet eksempelet ville smitte til andre ungdommer», het det i referatet.

Rosenborgs formann Eldar Hansen gratulerte spillere, oppmann og trener med «en verdig avslutning på 60-årene». Hansen karakteriserte 69-sesongen som: «Den mest spennende i klubbens historie – fordi man for første gang hadde engasjert profftrener, og lyktes».

Profftrener Curtis ble ekstra ære til del på festen. Han fikk «et stort tinnfat med samtlige spilleres autografer inngravert, overrakt ved Tor Røste Fossen på uklanderlig engelsk. George Curtis svarte på sin lune måte, trakk frem de forskjellige særpreg og konstaterte at matchene mot Strømsgodset, 0–0 i Drammen og 3–1 på Lerkendal, hadde vært de beste, Southampton-kampene medregnet».

Avisens utsendte, med signaturen Arne. rapporterte videre at: «Så fortsatte festen ut i de små timer. Det er humør blant fotballfolk og Rosenborgs danner ingen unntagelse». Stemningen var nok høyere på festen enn den var på Lerkendal tidligere på dagen, i årets siste kamp, mot Viking. Den ble nemlig noe av et antiklimaks.

I sesongens siste kamp pådro Rosenborg seg nemlig sesongens første hjemmetap. 11 300 tilskuere så et Rosenborg-lag som ikke klarte å score, mens Viking scoret på et straffespark som avgjorde kampen. Det var ifølge avisen «korrekt idømt, etter at Kåre Rønnes hadde satt «kråkfot» for en Viking-spiller».

I garderoben etter det forsmedelige tapet, forklarte Tore Pedersen hvorfor Rosenborg likevel ikke klarte å sette poengrekord i 1969: «Vi kuttet ut etter kampen mot Lyn da seriemesterskapet var i orden. Tenkte overhodet ikke på kampen i dag før kona vekket meg halv fem og sa det var på tide å ordne seg. Det er noe galt når jeg ikke biter negler før kampen», sa kantspilleren.