- 15 personer er under normalt. Erfaringsmessig er den første helga etter nyttår veldig rolig for politiet. Det kommer vel av at alle helligdagene er over, sier operasjonsleder Wiktor Pedersen.

FREDAG

16.50: Politiet blir tilkalt til Trondheim Torg, hvor to kvinner på 39 og 34 år skal ha kommet med trusler mot en Nokas-vekter. Politiet gir de to, som er såkalte kjenninger, pålegg om å avstå fra trusler, og saken ordnes på stedet.

20.20: En bileier ringer politiet etter å ha gjenfunnet sin frastjålne bil på Møllenberg. Politiet drar til stedet og sikrer spor. Bilen, en svart Volkswagen, blir tilbakeført til rettmessig eier.

23.33: En Nokas-vekter har kommet over en oppbrutt dør i Strandveien ved Reina. Lokalene står tomme, men huset tidligere Trondheim klatresenter. Politiet gjennomsøker lokalene, men finner ingen. Innbrudd i de tomme lokalene skal være et gjentakende problem for vekterne, og det er mistanke om at det blir avhold fester der inne.

LØRDAG

00.45: To menn på 43 og 42 år er forsøkt bortvist fra et utested i Søndre gate. Politiet blir tilkalt da gjestene nekter å forlate stedet. Duoen etterkommer politiets pålegg om å fjerne seg. Vaktene vurderer anmeldelse etter forsøk på vold og trakassering.

01.27: En 64 år gammel mann vaser ifølge politiet ute i veibanen ved Olav Tryggvasons gate. De pålegger ham å forlate sentrum, og vedkommende blir hjemkjørt i en drosje.

02.44: Politiet må rykke ut til et skjenkested i Prinsensgate etter melding om slåssing mellom to personer. Det er to menn på 21 og 23 år som har havnet i klammeri. Den ene blir kjørt til legevakt for en sjekk, da han blør fra nesen. Politiet oppretter sak og mennene blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

04.18: En person i Nordre gate hevder å ha blitt angrepet av to menn utenfor et utested. Mennene har forlatt stedet og ble sist sett gående i retning Ila. Mannen som hevder seg angrepet vil ikke anmelde forholdet, og ingen skal ha kommet til fysisk skade.

15.30: Politiet får nok en gang melding om en oppbrutt dør ved de tomme lokalene i Strandveien ved Reina. De går gjennom lokalene med hund, men finner ingen. Det blir imidlertid funnet stereoanlegg og et aggregat, hvilket underbygger politiets teori om at det er blitt arrangert fest på stedet.

21.42: En person har blitt observert inne på Renholdsverkets område på Heggstadmyra. En vekter gjør en pågripelse av vedkommende, som imidlertid klarer å rive seg løs og løpe fra stedet. Politiet følger sporene etter vedkommende med hund. Sporene leder ut på jernbanelinja, og politiet må i samarbeid med togleder holde igjen et tog. Senere blir personen, en 37 år gammel mann, pågrepet inne på Renholdsverkets område og innbrakt til arresten.

SØNDAG

00.14: Natteravner melder om en kvinne som er overstadig beruset i krysset mellom Nordre gate og Fjordgata. Politiet snakker med kvinnen, som friskner til og blir dimittert på stedet.

01.37: Politiet må bistå vaktene ved et utested i Dronningens gate, der en 23 år gammel mann skaper problemer. Han blir tatt med til arresten av politiet, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelser. 23-åringen skal blant annet ha forsøkt å slå mot en av vaktene.

02.25: En 20 år gammel mann blir påsatt håndjern av vaktene ved et utested i Fjordgata. Politiet roer ned situasjonen og mannen blir pålagt å forlate Trondheim sentrum, et pålegg han etterfølger.

02.26: En mann krangler med vaktene ved et utested i Dronningens gate, men etterkommer politiets pålegg om å forlate stedet.

02.50: En politipatrulje kommer over tre menn på 23, 23 og 22 år som krangler i Fjordgata. En «slåsskamp under oppseiling» blir avbrutt, og de tre blir bortvist fra stedet.

04.06: Politiet mottar klager på et høylytt nachspiel på Teglverkstunet. Politiet tar en telefon til verten og ber festen dempe seg.

04.10: Politiet rykker ut til festbråk og ordensforstyrrelse på Møllenberg. Klokken 05.00 blir festen avsluttet av politiet.