- Det er en del snø på veiene nå, og vi har mannskaper ute som jobber med å brøyte, opplyser trafikkoperatør Hooman Rostamalipour ved Vegtrafikksentralen onsdag morgen.

Statens vegvesen har fått flere telefoner fra folk som melder om behov for brøyting, opplyser Rostamalipour.

Saktegående trafikk

Onsdag morgen ble det meldt om saktegående trafikk på E6 ved Sandmoen på tur inn mot Trondheim. Statens vegvesen kjenner ikke årsaken til dette, opplyser trafikkoperatør Henrik Holmstad.

På Værnes er det flere innstillinger og forsinkelser onsdag morgen. Amsterdamflyet kl 6.20, Osloflyet (SAS) kl 6.30 og Stavangerflyet kl 7.15 er alle innstilt. Ifølge Avinor er imidlertid ikke snøfallet årsak til innstillingene.

- Ting går litt senere på flyplassen når det snør, men det er helt vanlig. Vi har hatt god kapasitet på avising av fly, og også brøytinga har fungert fint til morran i dag. De innstillingene vi har hatt i dag handler ikke om været eller forhold på flyplassen så langt vi kjenner til, sier fungerende lufthavnsjef på Værnes, Thomas Wintervold.

Vogntog spinner

Klokka 10.45 meldte politiet om at to trailere blokkerte veien på Agdenes. Ingen biler kan passere, opplyste politiet i Trøndelag på Twitter.

- Klokka 11.20 fikk vi beskjed om at veien er ryddet og åpen, opplyser operatør Svend Grytdal ved Vegtrafikksentralen i Midt-Norge.

Like etter klokken 08.00 meldte politiet i Trøndelag på Twitter om at et vogntog spant på glatta ved Barmfjorden på Hitra. Dette gjorde det vanskelig for annen trafikk å passere.

Like før klokken 10.00, melder politiet at vogtoget har kommet seg videre. Men nå er det et nytt vogntog som har fått problemer. Det er manuell dirigering på stedet.

I Nord-Trøndelag kjørte en lastebil av veien på fylkesvei 770 i Vikna. Dette skjedde ved skarpsvingen ved flyplassen. Ingen kom til skade, men også dette førte til trafikale problemer.

I 08.00-tiden var en bilist uheldig på E14 i Stjørdal. Smellen skjedde ved rundkjøringen i nærheten av Coop Extra, opplyser Adresseavisens fotograf på stedet. Ingen skal ha kommet til skade, men en bil fikk materielle skader.

Klokken 8.45 meldte politiet om at en bil har kjørt eller sklidd av veien ved Surnadal. En person er involvert i hendelsen, og det skal være snakk om mindre personskade. Vedkommende kjøres til legevakt av helsepersonell, ifølge en twittermelding fra politiet.