Over 250 loggmeldinger og 37 besøk i arresten er fasiten etter en travel helg for Trondheims-politiet.

– Nå er studentene tilbake, og de kan ha en rimelig høy festfaktor over mange timer, sier operasjonsleder Jan Steindal.

FREDAG

21.38: En vekter har lagt en slåsskjempe (19) på restaurant i håndjern. Mannen prøver å sparke etter vekteren. Mannen, som er utenbys fra, blir bortvist fra sentrum resten av kvelden.

23.20: Politiet får melding om slåssing på utested i Kongens gate. Tre personer har barket sammen, og en dørvakt er slått over ende. Han blir liggende på bakken, og ambulansepersonell kommer til stedet.

23.20: En kvinne (32) legger seg ned og sperrer utkjøringen til politihuset. Hun er svært ruset og utagerende. Hun blir satt i fyllearresten.

LØRDAG

01.49: Politiet forsøker å stoppe en vinglete moped i Kjøpmannsgata. Føreren (29) har blandet antidepressiva og alkohol, og blåser 2,4 i promille. Han blir satt i arresten.

02:16 En mann forteller at en fyr «med utenlandsk opprinnelse» kom bort til han og «klappet litt» på ham i Gaubekveita, like ved Fjordgata. Like etterpå merker mannen at lommeboken er borte.

02.36: Politiet griper inn i det som er i ferd med å utarte til en real slåsskamp i Fjordgata.

02.41: Rundt 15 personer barker sammen utenfor et utested i Nordre gate. Én mann som beskrives som bedugget har fått juling, og blir tilsett av ambulanse-personell.

05.34: Noen ringer for å melde om et slags salg fra en stasjonsvogn ved Ilaparken. En time senere blir stasjonsvognen stoppet i Stjørdal. Sjåføren har «kjeften full av khat», og bilen er utstyrt med ni bunter khat i bagasjerommet.

11.30: Politiet får melding om en mann som gjør fra seg og lager bråk i Vår Frue Kirke og andre steder. Politiet pågriper mannen, som blir sluppet ut igjen litt senere.

Fra 20.00: Politiet observerer «mye fyll» i løpet av Nightwish-konserten i Borggården.

18.49: Mannen som gjorde sitt fornødne i kirken blir tatt inn igjen. Siden sist har han forstyrret ungdommer som spiller basketball på Leuthenhaven, før han drar videre til Studentersamfundet. Mannen blir ilagt bot på 6000 kroner.

SØNDAG

01.09: En kvinne (20) i Nordre gate er overstadig beruset, og har «slått seg vrang». Kvinnen blir satt i fyllearresten.

03.04: Jente og gutt har kastet klærne på Gamle bybro, og tar et bad i Nidelva. Politiet ser ikke personene, og brannvesenet rykker også ut for å lete. Det viser seg at de to har blitt tatt av strømmen. De blir funnet ved Dromedar. Politiet vurderer å anmelde nattbaderne.

10:46: Melding om livløs mann i kassebil ved garasjeanlegg ved Midteggen på Saupstad. Mannen er tungt sovende, og er «svært godt kjent» av politiet. Bilen viser seg å være stjålet lørdag ettermiddag. Mannen blir satt i arresten.

14.50: En bil kjører utfor veien ved Buenget. Det blir først sagt at fører stukket fra stedet, men når politiet kommer frem er vedkommende ved bilen. Det blir funnet elektrosjokkvåpen. Mannen blåser til 2,2 i promille, og blir satt i varetekt.