FREDAG:

19.12:En kar er slått i hodet ved Carl Johans arbeidsstiftelse. Da patruljen kommertil stedet, har de mistenkte dratt. Den skadde blir kjørt til legevakta medmoderate skader. De mistenkte, en mann og en kvinne i 30-årene er kjenninger avpolitiet.

19.56:Kjøretøykontroll i Kirkegata avslører piller og hasj i bilen. To menn i40-årene blir pågrepet for besittelse av narkotika og deres adresser ransaket.Sak opprettet. Mennene er kjenninger av politiet.

00.05:En mann i 20-årene blir tatt med snittfart på 144 km/timen i Okstadbakken påvei inn mot byen. Det tas beslag i førerkortet og opprettes sak.

00.26:Melding om urinering i Kongens gate. Mannen blir anmeldt og bot utstedt.

00.32:Klammeri ved utested i Nordre. Vakta ser en mann bli slått, som så går tilangrep på vedkommendes kamerat. Tre personer innbrakt, hvorav den ene varønsket til soning og kjørt til soning i Verdal. De tre, to i slutten av tenåraog én i 30-åra, blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

02.42:En beruset person blør fra et slag i panna. Omtåket, klarer ikke å stå sjøl ogambulanse sendes til stedet. Mannen, i 50-årene, er utagerende og havner etterhvert i arresten. Han har også ei lommebok som ikke tilhører ham. Den blir lagtpå hittegods.

LØRDAG:

09.30:Melding om merkelig kjøring i nærheten av Solsiden. Melder har tatt bilnummer,og patrulje kjører til adressen i Klæbu. Finner mannen i 30-åra som har kjørt,samt små mengder med narkotika. Blodprøve tas og sak opprettes. Beslag iførerkortet.

12:55:En melder forteller om blomsterselger på Nardo som krever 1000 kroner for enbukett roser. Mannen blir pågående og ubehagelig når han ikke får penger. De tomennene som er observert som blomsterselgere i området har forsvunnet nårpolitiet ankommer stedet.

21.51:Rutinekontroll på bil i Jonsvannsveien. Føreren mangler førerkort. Bilenparkeres der den ble stoppet. Mannen i slutten av 30-åra er en kjenning avpolitiet.

SØNDAG:

01:21:Urinering i Vaterlandsveita. Finner narkotika i lomma på mannen i 20-åra, somfår forelegg på 5000 kroner for urinering og besittelse av narkotika.

01:02:Patrulje i Nordre. Dørvakta ved et utested er observert med hånda i lomma på enkvinne. En mann av utenlandsk herkomst innbrakt. Mannen har uklar id, ogutlendingsseksjonen vil følge opp saken mandag. Ingen ting er funnet stjålet.

01:47:Melding om ordensforstyrrelse ved utested i Carl Johans gate. En mann i30-årene har vært i klammeri med dørvakt. Mannen fra Trondheiim er så krakilskat det sendes stor bil for å få ham innbrakt. Mannen setter seg kraftig tilmotverge og vil bli anmeldt både av patruljen og av dørvakta.

02.18:Melding om skadeverk hos en mann i Ila. En mann i en gruppe av fem-sekspersoner har kastet ting mot ruta, så ruta er knust. En mann blir innbrakt. Hansetter seg kraftig til motverge, får et forelegg på 10 000kroner og blir anmeldt for hindring av offentlig tjenestemann.

02:24:Melding om trøblete gjest ved et utested i Carl Johans gate. Vakter ber ombistand, og mannen i slutten av 20-årene blir bedt om å forlate stedet. Da hanvelger ikke å etterkomme politiets muntlige pålegg, blir han i stedet innbrakttil politihuset.

02:49:En overstadig beruset person observeres i Thomas Angells gate. Patruljen fårmannen på beina, og han tar seg hjem ved egen hjelp.

04:44: Underkontroll av en bil i sentrum, viser det seg vet den sjekk av pupillene, atpassasjeren er ruset. Passasjerer, en kvinne i slutten av tenårene, erkjennerbruk av narkotika. Sak opprettes.

12:24:Blomsterselgerne er på ferde igjen, på Havstein denne gang. Det er to personeri 30- og 50-årene, som blir pågående dersom man ikke vil kjøpe blomster.Patruljen bringer inn de to for id-sjekk og for sjekk av legitimiteten tilorganisasjonen. Utlendingsavsnitt og bevillingsavdeling vil følge opp sakenmandag.