I alt 27 personer har vært innom arresten i løpet av helgen, og 21 personer har blitt satt i varetekt. – En normalhelg, opplyser politiet som har mottatt i alt 230 loggmeldinger fra fredag til søndag.

Fredag

Kl. 21.36: En politibetjent som har fri, melder fra om merkelig kjøring i Frode Rinnans vei på Moholt. En politipatrulje stanser bilføreren som er alene i bilen. Han mistenkes for ruskjøring, og blir tatt med til politistasjonen for en utvidet prøve. Mannen i 30-årene får førerkortet beslaglagt.

Lørdag

Kl. 01.30: Ansatte ved et utested på Solsiden ønsker hjelp til å fjerne tre gjester som skaper trøbbel og nekter å forlate stedet. Når politiet ankommer stedet, blander en fjerde person seg inn i politiets arbeid. Han spytter på politibilen og en politistudent. Mannen, som er i 20-årene, blir pågrepet for aggressiv oppførsel, og blir bøtelagt.

Kl. 02.43: Melding om slagsmål mellom flere personer på Nedre Elvehavn. Bare melder står igjen når politiet ankommer, resten har forsvunnet.

Kl. 03.12: En politipatrulje observerer slagsmål i Fjordgata. En mann i 20-årene blir pågrepet, han er meget beruset. Vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

Kl. 03.15: En mann står midt i gata i Søndre og urinerer. En politipatrulje ser det hele, og gir 34-åringen en bot på 3000 kroner.

Kl. 21.41: Melding om mulig ran i en pizzarestaurant i Mellomila. En mann i 30-årene har truet til seg kassabeholdningen. Stikker av gårde med et mindre pengebeløp.

Kl. 23.43: Melding om at det skal være våpen i en leilighet på Byåsen. Politiet avventer, og går til væpnet aksjon først søndag formiddag. Da er innehaveren av leiligheten ikke hjemme. Han melder seg for politiet litt senere, og blir tatt inn til avhør. Mannen er i 30-årene, og er en kjenning av politiet.

Søndag

Kl. 01.10: Melding om mulig innbrudd i en leilighet i Mellomila. Når politiet ankommer, viser det seg at det er mannen som bor i leiligheten, som kaster stein på sitt eget vindu. Mannen i 40-årene er godt beruset, og får utstedt en bot på 9000 kroner for ordensforstyrrelser.

Kl. 02.30: En mann i 20-årene oppfører seg svært hissig og utagerende overfor personer rundt seg i Kongens gate, og blir pågrepet. Mannen får 9000 kroner i bot for sin oppførsel.

Kl. 03.27: En kvinne i 30-årene skal ha slått en annen kvinne i hodet med en spade to ganger. Kvinnen befinner seg utenfor et selskapslokale ved Granåsen, og slår også på døren med samme spade. Når politiet ankommer, har hun dratt fra stedet. Hun vil bli anmeldt for forholdet.

Kl. 09.43: Føreren av en personbil har stukket fra stedet etter å ha kjørt på en annen personbil som var parkert i Ila. Føreren kjører i stor fart opp Byåsveien i retning Munkvold, og kjører også på rødt lys. Mannen, som er i 30-årene, blir senere pågrepet i sin bolig, mistenkt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand.

Kl. 11.12: Politiet går til væpnet aksjon etter melding om at en forbipasserende har sett en person med et våpen utenfor Vår Frue kirke. Våpenet viser seg å være en softgun. Mannen får 3000 kroner i bot, og lekevåpenet blir beslaglagt.