- Vi har hatt flere tilfeller denne helgen og tidligere i uken. Det som ligger synlig i bilen, vil bli stjålet. Det er fristende å stikke av med vesker og poser med en Elkjøp-logo, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Astrid Metlid.

Fredag

18.00: En kvinne forsøkte å svindle til seg varer på en butikk ved bruk av stjålet ID. Siden hun dagen i forveien hadde svindlet til seg en telefon på samme vis, ante de ansatte ved butikken på Tiller raskt mistanke. De holder 27-åringen, frem til politiet ankommer stedet. Det blir funnet narkotika på henne, i tillegg så blir føreren av bilen som hun satt på med anmeldt for kjøring av uregistrert motorvogn.

23.30: Tre ungdommer går langs fortauskanten i Ila, når en bil stanser like ved dem. En person stiger ut av bilen. Han slår og sparker en av de 14 år gamle guttene i magen. Ungdommene forklarer at de sparket en hanske som lå i veikanten forut for hendelsen, mens føreren sier at ungdommene kastet en gjenstand på bilruten.

Lørdag:

00.50: Tre personer i slåsskamp ved et utested i Fjordgata. Gemyttene har roet seg når politiet kommer til stedet. En mann blir tatt med inn på politistasjonen. Han oppfører seg bra, og blir derfor dimittert, men vist bort fra sentrum.

01.20: Nok en gang ampert utenfor Fjordgata. En 22 år gammel mann blir bortvist fra sentrum for natten.

01.50: En taxisjåfør melder at han ble angrepet og slått av en kunde. Mannen på 30 år var beruset og blir sittende i arrest en natt. Politiet venter en anmeldelse.

02.00: Vaktene ved et utested i Fjordgata oppdager at en av gjestene har på seg en slåsshanske. Den 19 år gamle mannen var veldig beruset og blir tatt med i arresten.

11.45: En bil blir brutt opp på Risvollan og en bag og et par ski blir stjålet.

16.30: En bilrute blir knust og en pose med to mobiltelefoner er savnet fra eieren på Saupstad.

21.00: En person oppfører seg truende og skal ifølge melderen ha antastet kvinner i Vår Frue kirke. Det førte til basketak i forsøket på å få mannen i 50-årene ut av kirken.

22.00: Bildør blir brutt opp ved et parkeringsanlegg i sentrum. Tyvene stakk av med en GPS og et par sko.

Søndag

0205: En person slår vakt i nakken ved Søndre gate. Mannen blir bortvist fra stedet og politiet venter anmeldelse.

08.00: Bankkort og nøkler er forsvunnet, etter at en bildør i Strinda blir brutt opp.

17.12: Noen tenåringer kaster stein på Munkvoll gård. Dette fører til flere knuste ruter. Politiet lykkes i å få kontakt med ruteknuserne.

17.50: Politiet får melding om at noen har slått opp en stor leir ved Øvre Leirfossen.