Lørdag

02.02: Melding brann i en leilighet på Saupstad. Leiligheten er tom da brannvesenet ankommer stedet. Røykdykkere finner ut at et ukeblad som lå inntil et stearinlys har tatt fyr. Brannvesenet får rask kontroll

02.26. Bråk på restaurant i Midtbyen. Ordensvaktene får behov for bistand på grunn av beruset kvinne. Hun tas med på stasjonen og sover ut rusen i drukkenskapsarrest. Ingen anmeldelse.

02.43: Beruset 23-åring morer seg med å stoppe trafikken ved å legge seg på panseret til en bil i Olav Trygvasons gate. Kjøretøyet viser seg dessverre for ham å være en sivil politibil. Politiet kjører 23-åringen til drukkenskapsarresten. Han får et forelegg på 6000 kroner, som han vedtar.

04.50: Avisbud melder om beruset mann som ligger i gata på Lade. Melder foretar vurdering, og kommer frem til at mannen ikke er i helsefare. Politiet har ikke kapasitet til å rykke ut.

14.12: En bil står i brann på Ugla. Den slokkes av brannvesenet. Brannen skal etterforskes.

Søndag

01.04: Melding om at mann kommer kjørende ved Ladehammeren med en bil som bærer preg av å ha kollidert. Mistanke om promille. Patruljen påtreffer bilen forlatt og avlåst. Det viser seg at en taxi har plukket opp mistenkte. Drosjen stanses. Passasjer født i 1984 er tydelig beruset og siktes for promillekjøring.

01.16. Svenske født i 1986 blir hentet av politiet etter å ha slått seg vrang på utested i byen. Mannen oppleves som utagerende og til fare for seg selv. Han settes i arrest, men blir ikke anmeldt.

01.54: En etter sigende hysterisk dame på utested tas hånd om av vaktene. 19-åringen hentes av politiet, og nekter å oppgi personalia til ordensmakten. Politiet anser henne for å være til fare for seg selv og andre.. Hun settes derfor i drukkenskapsarrest. Ingen anmeldelse.

02.14: Det meldes om kraftige smell høres fra Heimdalsmyra. Ukjent årsak.

02.55: Et vitne forteller at to berusede personer klatrer i konstruksjonsverket ved et hotell i Brattørgata.. Politiet drar til stedet, men oppdager ikke klatrerne.

03.08: Vitner har tatt hånd om en fyllekjører i Høgskoleringen. Da politiet ankommer står en personbil med nødblink på. Melder peker ut en tydelig beruset person og forteller at han er sjåfør av personbilen. Vitnene har nøklene fra sjåføren og fått ham ut av bilen. Foranledningen er at de har havnet bak bilen ut fra Trondheim sentrum, og observerte vinglete kjøring. Politiets alkotest gir klare utslag.

04.50: Kvinne låser seg inn på badet fordi hun er redd mannen sin. Han skal ha utøvd vold mot henne. Mannen anmeldes av politiet.

05.08: Resepsjonisten på et hotell i Trondheim ringer politiet etter at en gjest har banket opp samboeren sin. Ambulanse sendes til stedet for å kjøre kvinnen til legevakta. Mannen anmeldes.