Totalt 30 personer var innom arresten i løpet av helga. Omtrent en tredjedel ble tatt inn på grunn av beruselse.

Totalt hadde politiet cirka 300 loggmeldinger i løpet av helga. Det er godt over gjennomsnittet. Politiet mener vårens inntreden og starten på russefeiringen er noe av årsaken.

Fredag:

20.56: Politiet får melding om slåsskamp utenfor Vår Frue kirke i Trondheim sentrum. Den ene parten hevder at en mobil er stjålet. Ifølge politiet er det en del motstridende opplysninger i saken, men det blir opprettet sak mot en mann i 30-årene.

22.35: En 17 år gammel svartruss gjør skadeverk på en politibil på Lade. Politiet forsøker å kjøre gutten tilbake til hybelen hans, men underveis stikker 17-åringen av. Han blir innhentet av politiet og satt i arrest. Vedkommende er også mistenkt for å ha utført skadeverk på andre biler.

Lørdag:

02.00: En mann i begynnelsen av 30-årene blir funnet liggende meget beruset i Midtbyen. Vedkommende roper og ler om hverandre. Politiet kommer til stedet og mannen settes i fyllearresten.

17.50: Politiet får melding om en meget beruset mann som oppholder seg i en trappeoppgang i et bygg. En patrulje ankommer stedet og prøver å frakte mannen i 30-årene til rusprosjektet på Kong Carl Johans stiftelse. Vedkommende slår seg imidlertid vrang i politibilen og må i stedet tilbringe noen timer i fyllearresten.

Søndag:

01.55: Et kjærestepar blir omfavnet av fire rumenere på Bakke bru. Etter «overfallet» oppdager de at en mobil er stjålet. Politiet pågriper senere tre personer, som blir satt i arresten. Saken etterforskes.

02.35: En 30 år gammel mann blir funnet liggende beruset ved parkeringshuset på Leüthenhaven. Vedkommende blir satt i arrest blant annet for å ha hindret politiet i å utføre arbeid.

02.43: Politiet får melding om at en ung mann forsøker å ta seg inn i en bolig. Når patruljen ankommer har vedkommende hoppet ned fra verandaen. Politiet henter inn mannen i 20-årene, som blir satt i fyllearresten.

03.20: Politiet bringer inn en mann i begynnelsen av 30-årene. Vedkommende har ikke etterkommet et pålegg fra politiet.