Eller rettere sagt: Nokia fortjener ris på baken for designmodellen 7370. En potensiell god og kvinnevennelig (her sikter vi til utseende) telefon skjemmes av utførelsen. Telefonen har vridedeksel, noe som har vært forbeholdt Sony Ericssons modeller til nå, og utsmykninger i moderne jordfarger. Du får til og med en egen dusk som kan festes på, og bæreveske.

Maskara og vann

Men dette er ingen telefon for frøken strøken. Etter kort tid begynte telefondekselet å virke løst, og som vann på maskara flyter trykket på tastene fort utover.

Dette er en telefon som burde slått an, men som bare når halvveis opp i missekåringen av pene telefoner. Som vi vet er det også det indre som teller.

Irriterende feil

En morsom ting er at innholdet på displayet snur seg, når du vrir opp dekselet. I tillegg har telefonen en ekstremt skarp skjerm.

Det som derimot irriterer er at man MÅ åpne dekselet for å få gjort annet enn å ta bilder. Altså kan man ikke svare/avvise anrop, uten å åpne telefonen.

Dum og deilig

Hjernen er heller ikke imponerende stor på den besmykkede 7370, i alle fall ikke lagringsminnet. Med en harrdisk på 10 megabyte, får du plass til rundt 40 bilder fra 1,3 megapikselkameraet. Hvis utseende er viktigere enn innholdet, og du kun skal bruke telefonen til å motta samtaler, og speile deg i, er dette telefonen for deg.