Det har vært enhektisk septemberhelg for politiet i Trondheim. Dette er bare noen avhendelsene:

Fredag

Kl. 23.52:Et hotell i Midtbyen melder om en gjest som raver rundt uten å finne rommetsitt. Mannen, som er i midten av 20-årene, er oppfarende og hotellet ønskerbistand. Politiet pågriper personen, og dermed får han overnatting idrukkenskapsarresten fremfor på hotellet.

Lørdag

Kl.00.58: En drosjesjåfør på Tempe ber om bistand fordi en kundenekter å betale. Passasjeren har stukket inn på en adresse, og politiet bistårmed å søke etter vedkommende. Forholdet vurderes anmeldt.

Kl. 01.07: En mann i 20-årene blir påsatthåndjern av vakter ved et utested i midtbyen på grunn av aggressiv oppførsel.Personen blir pågrepet og innbrakt i drukkenskapsarresten.

Kl. 01.27: Slåssing utenfor et utested iMidtbyen. En mann i 20-årene blir tatt med til legevakten for å sjekke ensprukket leppe. Vurderer å anmelde en annen mann i 20-årene etterslåsskampen.

Kl. 01.33:En kvinne i 20-årene blir slengt i bakken av en mann i slutten av 20-årene veden drosjeholdeplass i sentrum. Melder mener kvinnen bør sjekkes. Politietkjører kvinnen til legevakten. Kvinnen oppgir navn på mistenkte, og politietgir han pålegg om å forlate sentrum.

Kl. 02.40: Utested i sentrum har problemer med en berusetgjest. Politi kommer til stedet, og pågriper en person. Politiet gjør også funnav narkotika på vedkommende. Mannen blir satt i varetekt i påvente av avhør.

Kl. 05.30: Enpolitipatrulje stanser en bil etter kjøring på rødt lys. Sjåføren blir ilagtforelegg, men politiet fatter også mistanke for kjøring i påvirket tilstand.Blir tatt med inn for promilletest.

Søndag

Kl.00.54: En beruset mann i 20-årene slår rundt seg og vil slåss medalle øverst i Nordre. Mannen havner i fyllearresten, og får deretter en bot på8000 kroner.

Kl. 01.51:En mann varsler politiet om at han er blitt stoppet av en tigger i Midtbyen. Davedkommende ikke ville gi penger, slo tiggeren han i ansiktet. Politiet girmannen som er av utenlandsk opprinnelse pålegg om å fjerne seg fra sentrum.

Kl. 02.06: Et utestedber om bistand for å håndtere en vanskelig gjest. Får beskjed av politiet om åforlate stedet, og ikke oppsøke det igjen. 40 minutter senere dukker denkranglevorne mannen igjen opp på samme utested, denne gangen får han etforelegg på 9000 kroner.

Kl.03.19: Et utested i Midtbyen har problemer med en gjest som slårog slåss. Når politiet kommer, er han i et nytt klammeri, og blir tatt med inntil politistasjonen. Der får han en bot på 9000 kroner for sin oppførsel.