– Det er ikke mer bråk enn normalt i en helg hvor mange er på byen, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

FREDAG:

19.04: Politi, ambulanse og brannvesen rykker ut til en brann i en blokk med 67 beboere i Håkon Magnussons gate på Lade. Det er stor røykutvikling i en leilighet, som trolig skyldes tørrkoking. Ingen blir skadd eller evakuert.

19.34: En sjåfør varsler om at det har oppstått brann i bilen hans, i Kong Inges gate på Tyholt. Det oppsto røykutvikling da han kjørte, og det utviklet seg til å bli åpne flammer. Sjåføren blir tatt med til legevakt etter å ha pustet inn røyk, men er ellers uskadd. Årsaken til hendelsen er ukjent.

LØRDAG:

01.17: En person tidlig i tyveårene lager bråk på et utested i Nordre gate, og får satt på håndjern av dørvaktene. Han blir tatt med til fyllearresten av politiet, men mannen blir ikke anmeldt.

01.50: På utestedet Gossip i Nordre gate blir en rute knust. Personen som står bak skal være en mann født i 1991. Han blir anmeldt, og får gå da han oppgir hvem han er til politiet på stedet.

02.07: På et utested i Dronningens gate skal en kvinne i midten av tyveårene ha gått til angrep på dørvaktene. Hun blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted. I tillegg opptrer hun voldelig overfor arrestforvareren på politihuset, og blir dermed også anmeldt for det.

02.10: Politiet får melding om at flere gjester slåss inne på et utested i Nordre gate. Ingen blir anmeldt.

02.33: På det samme utestedet i Nordre gate, får politiet melding om at en gjest skal ha fått knekt nesen. Han skal ha blitt slått i ansiktet, etter å ha kommet i klammeri med en annen gjest. Gjerningspersonen er ukjent.

02.40: To personer av utenlandsk opprinnelse blir pågrepet, mistenkt for å ha stjålet klær fra P-Hotels i Nordre gate. Mennene er henholdsvis i starten og i midten av tyveårene.

03.31: Politiet får melding om slåssing mellom to menn og en kvinne i Innherredsveien. Ingen blir skadd, og politiet får ordnet opp i saken på stedet.

03.48: En politipatrulje blir vitne til at en person blir slått utenfor en døgnåpen kiosk i Olav Tryggvasons gate. Det oppstår ingen alvorlige skader, men den fornærmede vil anmelde gjerningspersonen: en mann født i 1991.

04.11: En vekter melder ifra om et innbrudd på Hoeggen skole, etter å ha oppdaget en dør som er brutt opp. Politiet pågriper to kjenninger i starten av tyveårene, som vil bli opprettet sak mot. Det er ikke kjent om noe er forsvunnet fra skolen.

17.56: En person ringer til politiet og forteller at en mann har kjørt inn i hagen hans på Heimdal. Det viser seg at bilen har sommerdekk, og politiet ilegger bruksforbud for bilen inntil den er bedre skodd. Det opprettes sak for uaktsom kjøring mot mannen.

22.19: En bussjåfør varsler om at han har problemer med to passasjerer ved Studentersamfundet. Saken ordnes opp i før politiet rekker å komme til stedet.

22.28: En drosjesjåfør varsler om at han blir plaget og sjikanert av en beruset passasjer som nekter å forlate drosjen. Politiet tar med mannen, som er i slutten av førtiårene, til arresten. Sjåføren varsler at han vil anmelde saken.

23.01: Politiet får melding om hærverk mot Ica-butikken i Tempeveien, der noen skal ha kastet stein inn mot varemottaket. Den mistenkte skal være en beruset gutt i tenårene.

23.15: En person ringer og forteller at sønnen hans skal ha blitt frastjålet hodetelefonene sine av en gjeng med ungdommer. Hendelsen skal ha skjedd i Klæbuveien, men politiet har ingen kjente mistenkte.

23.32: På et utested i Nordre gate skal en gjest ha gått til angrep på en dørvakt, og sparket ham i ansiktet. Den mistenkte, en mann født i 1991, blir anmeldt av vaktene og tatt med til arresten.

SØNDAG:

01.37: I Dronningens gate kommer en mann springende rett mot en politipatrulje. Han har håndjern på, og ramler om og besvimer. Han blir kjørt til legevakten for behandling. Hvem som har satt på ham håndjernene er ukjent.

02.09: På et utested i Dronningens gate skal to personer ha gått til angrep på en gjest, og den ene skal ha slått ham slik at nesen knakk. De to blir tatt med til politihuset, men senere løslatt.