35 personer ble innbrakt i helgen. For politiet var det stort sett den gamle leksa: Unge menn som drikker og krangler med vakter på utesteder, tilløp til slåsskamper og enkelte så sanseløst beruset at de ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

FREDAG

18.20: En bussjåfør føler seg truet av en beruset mann som følger etter ham inn i en matbutikk. Bussjåføren, som har pengevesken fra bussen med seg, ringer politiet. Det viser seg å være en av byens løse fugler, godt kjent av politiet. Mannen blir satt i arresten.

19.04: En beruset mann opptrer aggressivt og forulemper tilfeldig forbipasserende utenfor Hornemannsgården.

23.19: To biler har kjørt opp ved Åsheim skole i Ringvålvegen. Folk kommer ut av bilene, det oppstår en slåsskamp og politiet blir varslet. To personer blir innbrakt. På den ene finner politiet narkotika.

LØRDAG

00.13: Brannmelding fra Statoils forskningssenter på Rotvoll. Brannvesen og politi rykker ut. Alarmen var utløst av en gasslekkasje.

00.54: Vaktene på et utested i Nordre gate har satt håndjern på en mann i 20-årene. Han blir tatt med til stasjonen.

02.48: Utenlandske borgere bråker og krangler på et utested på Nordre. De er meget beruset. Når politiet kommer, får de pålegg om å finne tilbake til sengene sine på et av byens hoteller.

03.44: En mann er slått ned og blør fra hodet. mener han har vært bevisstløs. Ambulansen kommer, og han blir behandlet på stedet.

04.07: Politiet blir varslet om at en mann går i boxershorts og åpen skjorte på Elgeseter bru. Han er kraftig beruset og blir hjemkjørt til hotellet der han bor.

SØNDAG

00.00: En mannsperson ligger i Klæbuveien og er ute av stand til å ta vare på seg selv. Politiet har mistanke om at han også har brukt narkotika.

01.38: Først blir gjesten i 20-årene kastet ut fra utestedet i Nordre gate. Like etter tar han seg inn igjen gjennom en bakdør. I forsøket på å stoppe ham, blir vakten slått i magen. Den uregjerlige, berusede mannen i 20-årene blir kjørt på stasjonen.

02.07: Politiet oppdager en slåsskamp i Gjelvangveita. En kamphanene, en mann i 20-årene, slår den andre i ansiktet. Han blir innbrakt og anmeldt.

03.30: To menn i slutten av 20-årene slåss i Olav Tryggvasons gate. Begge er beruset og blir tatt med til drukkenskapsarresten.