Se verdensstjernen Paul Simon synge sammen med hurtigrutemannskapet

Sammen med hurtigrutemannskapet synger popidolet Paul Simon «Bridge over troubled water». Han har vært på reise langs norskekysten.

Paul Simon i midten foran sammen med mannskapet på MS «Trollfjord».  Foto: MS «Trollfjord»

Saken oppdateres.

Paul Simon fikk tydeligvis god kontakt med mannskapet om bord på MS «Trollfjord» og avsluttet oppholdet med allsang sammen med de ansatte på skipet. «Bridge over troubled water» er selvsagt sangen Paul Simon de synger sammen. Hurtigruteskipet har lagt ut video og bilder fra sammenkomsten på sin facebookside lørdag kveld.

Allsangen førte til latter og tøys og kommentaren fra poplegenden om at dette er den beste versjonen av sangen han har hørt.

LES OGSÅ: Trofaste passasjerer nekter å reise med andre skip enn dette

Kjempefornøyd og imponert

Paul Simon, mest kjent fra popgruppen Simon & Garfunkel, har vært på en tur med Hurtigruten, noe som innebærer at han også har seilt langs hele trøndelagskysten, får Adresseavisen bekreftet hos Hurtigruten.

- Mannskapet forteller om en kjempefornøyd og imponert gjest som har hatt unike opplevelser langs norskekysten, sier pressekontakt Øystein Knoph i Hurtigruten. Han er ellers påpasselig med å si at Hurtigruten ikke gir ut opplysninger om enkeltreiser. Det er derfor ikke så mye han kan fortelle om reisen til den 75 år gamle popstjernen.

Men han forteller at mannskapet og Paul Simon hadde en hyggelig avslutning på oppholdet sitt der han spilte og sang sammen med mannskapet som takk for turen.

Spesielt interessert i Hurtigruten? Du kan lese mer her.

- En ære å ha Paul Simon om bord

Til Nordlys sier han også at de er vant til å ha kongelige, popstjerner og skuespillere om bord, og forholder seg profesjonelt og diskret til det.

- Likevel er det ekstra stas å få musiker av Paul Simons kaliber med på tur. Det er veldig kult, sier han.

VG skriver at Paul Simon har vært på tur med MS «Trollfjord» langs norskekysten den siste drøye uken, og han fikk tilsynelatende god kontakt med mannskapet.

På Facebook skriver mannskapet at det har vært en ære å ha Paul Simon om bord. Bildet er tatt fra hans siste kveld på skipet. De takker Paul Simon og håper han har hatt en fantastisk, rolig og avslappende tur, akkurat som han kom for. De ønsker han tilbake til Hurtigruten.

LES OGSÅ: Det svenske bandet «First Aid Kit» fortalte da de spilte på Olavsfestdagene i 2013, at de hadde vært nervøse for å spille for Paul Simon, men han viste seg å være en «gullig gubbe».


På forsiden nå