Grande med stikk til Ivanka Trump

Kulturminister Trine Skei Grande oppdaget Trumps datter i OL og sendte stikk på Twitter.

Ivanka Trump nede t.v og Trine Skei Grande og Tom Tvedt oppe t.h. i finalen i Big Air i Alpensia Ski Jumping Centre under vinter-OL i Pyeongchang.  Foto: NTB SCANPIX

Saken oppdateres.

President Donald Trumps datter Ivanka er på plass i Pyeongchang for å følge vinterlekene. Det fikk kulturminister Trine Skei Grande til å ta i bruk Twitter.

Lørdag var herrenes big air-finale første stopp for presidentdatteren i Pyeongchang. Ivanka Trump kunne juble for amerikansk sølv med Kyle Mack i big air-finalen. Likevel er USA langt bak Norge på medaljestatistikken – og det ble bemerket av kulturminister Trine Skei Grande, som også var på plass under big air-finalen.

LES OGSÅ: Uten Northug er Norge dessverre sjanseløse

Liten tjukk idrettsminister

– Ser Ivanka Trump rase ut av stadion i lekker rød skidrakt med full secret service og en stormakt sitt hoff, men nederst i hjørnet sitter en liten tjukk idrettsminister fra landet med flest medaljer, skrev Grande på Twitter.

Senere venter herrenes curlingfinale for Ivanka Trump, hvor USA kan ta sitt første OL-gull i øvelsen. Deretter skal hun få med seg fellesstartøvelsen på skøyter.

LES OGSÅ: Gullgutten ble møtt av familie og fans

Nord-Korea på avslutningssermonien

Søndag skal presidentdatteren være til stede under avslutningsseremonien i Pyeongchang. Også en delegasjon fra Nord-Korea skal se seremonien, men Ivanka vil trolig ikke møte noen av dem.

På forsiden nå