44-åring døde etter arbeidsulykke i Tvedestrand

En 44 år gammel mann døde av skadene han pådro seg i en arbeidsulykke på veianlegget mellom Tvedestrand og Arendal tirsdag.

Saken oppdateres.

Mannen døde på sykehus torsdag, bekrefter etterforskningsleder Morten Tobiassen ved Tvedestrand lensmannskontor overfor Fædrelandsvennen.

Mannen havnet i klem i forbindelse med demontering av en del fra en gravemaskin på et anleggsområde for nye E18 ved Langang i Tvedestrand tirsdag. Skadene ble betegnet som livstruende, og han ble samme dag overført fra sykehuset i Arendal til Oslo universitetssykehus.

Ulykken skjedde tirsdag formiddag klokken 10.45. Kriminalteknikere har undersøkt ulykkesstedet, og Arbeidstilsynet har også gjort undersøkelser. Også Nye Veier, AF Gruppen og PON gjennomfører sin egen granskning av arbeidsulykken.

(©NTB)

På forsiden nå