Kontroll på to kvinner som var savnet etter brann i Sandefjord

To er sendt til sykehus etter en brann i et leilighetsbygg i Sandefjord mandag kveld. To kvinner som ikke var gjort rede for, har kommet til rette.

Saken oppdateres.

Like før klokken 23 mandag kveld opplyser politiet på Twitter at de har kontroll på de to kvinnene som var savnet fra den brannskadde bygningen.

Tidligere opplyste politiet om at de savnet en kvinne fra den ene leiligheten som brant og en kvinne fra en annen hvor det ikke hadde brent. Politiet har dermed kontroll på alle de åtte beboere som ble berørt av brannen i leilighetsbygget i Martin Larsens vei på Framnes som ble varslet like før klokken 21 mandag kveld.

Brannen skal ha startet i én av leilighetene, men årsaken er fremdeles ukjent.

Leilighetsbygget består av åtte leiligheter fordelt over tre plan, men det er uvisst hvor mange av leilighetene som er berørt og hvor store skadene er. Brannvesenet ble tipset av naboer som observerte røyk i leilighetsbygget.

– Det brant ut av flere vinduer i andre etasje, opplyste operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB tidligere mandag kveld.

To personer, en av dem en mann i 60-årene, er fraktet til sykehus i ambulanse.

– Skadeomfanget er ukjent, sier operasjonslederen.

Både politi og brannmannskaper fra Sandefjord og Larvik er på stedet. Røykdykkere ble sendt inn i leilighetsbygget, opplyser vaktleder Dan William Jensen i Sørøst 110 til NTB.


(©NTB)

På forsiden nå