15-åring til sykehus etter slåsskamp i Aust-Agder

To gutter på 15 og 17 år var involvert i en slåsskamp utenfor Lillesand sentrum i Aust-Agder fredag kveld. 15-åringen er behandlet for skader i ansiktet.

Saken oppdateres.

– Han har fått slått ut noen tenner, men vi har ikke endelig oversikt over skadene ennå, sa etterforskningsleder Harald Hollerud i Agder politidistrikt til NTB i 12-tiden lørdag.

Politiet ble varslet om slåssingen like utenfor Lillesand sentrum klokken 23.50. De to er ikke tidligere kjenninger av politiet. Begge er hjemmehørende i området.

– Gjerningspersonen ble raskt tatt hånd om av politiet, og det ble gjort avhør på stedet. På grunn av hans unge alder ble han ikke pågrepet, men overlatt til sine foreldre, opplyste operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til NTB like før klokken 2 natt til lørdag.

Politiet har avhørt fornærmede og vitner på stedet og sender saken videre til lensmannskontoret i Lillesand i løpet av helgen.

– Det skal ha vært noen uoverensstemmelser mellom de to. Både det, og om det har vært rus inne i bildet, er blant de tingene som vi må finne ut av gjennom etterforskningen, sier etterforskningsleder Harald Hollerud.

(©NTB)

På forsiden nå