BI stenger all undervisning

Fra nå av vil undervisningen bli nettbasert.

Saken oppdateres.

- Fra og med torsdag 13.mars vil det ikke være ordinær klasseromsundervisning på BI. Samtlige studenter får heller nettbasert undervisning, blant annet i form av strømming, film og webinarer, skriver BI i en pressemelding.

– Våre studenters og ansattes helse og sikkerhet er vår høyeste prioritet. I tråd med norske helsemyndigheters råd og anbefalinger iverksetter vi tiltak som kan bidra til å redusere smitterisikoen blant studenter, ansatte og samfunnet som helhet, sier Inge Jan Henjesand, rektor ved Handelshøyskolen BI.

Skolen legger goså til rette for at ansatte kan jobbe hjemmefra der det er mulig.

Det er så langt ikke påvist smitte hos studenter eller ansatte, opplyser skolen, men de har planene for smittehåndtering klare.

På forsiden nå