Støre reagerer på SMKs kontakt med Molde-ordføreren

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever å få vite hva som skjedde da Molde-ordføreren kom med korona-kritikk av Oslo og ber statsministeren bidra til å få det fram.

Saken oppdateres.

Molde-ordfører Torgeir Dahl (H) opplyser at han hadde fire telefonsamtaler på til sammen 28 minutter med statssekretær Peder W. Egseth (H) ved Statsministerens kontor (SMK) lørdag og søndag i forbindelse med et VG-intervju om smittesituasjonen i Oslo.

– Dette er trist, skriver Støre til Avisa Oslo og Dagbladet.

– I en situasjon der landet er i krise, 200.000 mangler jobb og veldig mange mennesker sliter, er det svært uheldig at SMK bidrar til å sette folk opp mot hverandre. Sannheten om hvordan angrepet på Oslo kom i stand, må fram, og jeg forventer at statsministeren bidrar til det, fortsetter Ap-lederen.

(©NTB)

På forsiden nå