Mann omkom i utforkjøring i Innlandet

En mann i 70-årene omkom i en utforkjøring i Osdalen i Åmot kommune i Innlandet fredag kveld.

Saken oppdateres.

Mannen, som var alene i kjøretøyet, satt fastklemt i bilen. Luftambulansen og øvrige nødetater drev livredning på ulykkesstedet, men livet sto ikke til å redde, opplyser operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt til VG.

Politiet i Innlandet opplyser til NTB at ulykken skjedde i Åmot, like ved kommunegrensa til Rendalen. Mannen som omkom var i 70-årene.

– Vi jobber på stedet for å avklare hva som har skjedd. Det er ingenting som tyder på at andre biler har vært involvert, eller noe som kan forklare hvorfor han har kjørt ut, sier operasjonsleder Haagen Løvseth til NTB.

Politiet meldte om utforkjøring på fylkesvei 2194 klokka 20.11 fredag.

(©NTB)

På forsiden nå